Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Heartlake Cityn koulu 41682

Leiki koulua tll palikoista rakennettavalla koululelusetill

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn koulu
SKU 41682
EAN 5702016916317
Kappaleita 605
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 62,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Heartlake Cityn koulu 41682 kuvaus

Lapset voivat leikkiä täydellistä koulupäivää Heartlake Cityn koulussa (41682). Kauniissa rakennuksessa lapset voivat leikkiä koulupäivän tapahtumia, viettää aikaa ystäviensä kanssa, osallistua suosikkitunneilleen ja leikkiä opettajaa.

Kuin oikea koulu pienoiskoossa
Rakennettavan mallin 2 kerrokseen mahtuu laboratorio, jossa on mikroskooppi ja leppäkerttu tutkimista varten, sekä kuvis-, näytelmä- ja musiikkiluokat, joista jälkimmäisessä on iso laatikollinen luovia pukuja ja asusteita sekä erilaisia soittimia. Lapset voivat oleskella ystävien kanssa ruokalassa, jossa on pöytiä ja ruokatarvikkeita. Käytävässä on oppilaiden lokerot ja pokaalikaappi.

Hienoja leluja lapsille, jotka viihtyvät arjesta tutuissa roolileikeissä
Lelusetti sisältää 2 LEGO Friends hahmoa ja opettajan hahmon, joten lapset voivat keksiä oppituntien sisällöt ihan itse. Lapset voivat myös pitää seuraa uudelle pojalle Julianille ja esitellä hänelle paikkoja. LEGO Friends setit ovat täynnä jännittäviä rakennus- ja leikkielämyksiä, ja lapset saavat leikkiä arjesta tuttuja tilanteita.

  • Ihastuttava 2-kerroksinen Heartlake Cityn koulu (41682) on täynnä luovia yksityiskohtia. Lapset viihtyvät tuntikausia hauskoissa leikeissä keksimällä täydellisen koulupäivän LEGO Friends Olivian kanssa.
  • Setissä on 3 mininukkehahmoa leikkeihin, mukaan lukien uuden Julian-pojan hahmo ja opettajan hahmo. Mallissa on myös 3 rakennettavaa luokkaa, joihin lapset voivat tutustua, sekä ruokala, oppilaiden lokerikot, wc-tilat ja koulun piha.
  • Tämä laaja LEGO Friends lelusetti viihdyttää lapsia tuntikausien koululeikeillä. Setti sisältää paljon juttuja, joista on helppo aloittaa leikit, ja sen voi rakentaa niin yksin kuin yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
  • Tämä 605-osainen koululelu on palkitseva rakennuselämys 6 vuotta täyttäneille lapsille. Se on täydellinen joulu- tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka leikkivät mielellään arjesta tuttuja tarinoita.
  • Lelu on 17 cm korkea, 25 cm leveä ja 9 cm syvä. Se rakennetaan tukevan rakennuslevyn päälle, ja se on vaikuttava koriste myös yksinään.
  • Tässä LEGO Friends setissä on paljon leluja koululeikkeihin, kuten luovia pukuja ja asusteita näytelmiin, soittimia, mikroskoopilla tutkittava leppäkerttu sekä siveltimiä, värejä ja maalausteline.
  • Ruokapöytä on saranoitu, joten sen voi kääntää pois ruokalasta. Näin lapset voivat leikkiä helposti ystävyydestä kertovia tarinoita ruokatauolla.
  • Tutustuta lapset Heartlake City -lelujen maailmaan. Sieltä lapset löytävät hienoja ajoneuvoja, realistisia rakennuksia ja arjen sankareita. Tämä sarja sopii täydellisesti lapsille, jotka leikkivät mielellään arjesta tuttuja roolileikkejä.
  • Uudet LEGO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Lasten LEGO lelut on testattu perusteellisesti, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset standardit. Nämä lelut takaavat turvalliset ja iloiset leikit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.