Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41682 Heartlake Cityn koulu

Leiki koulua tällä palikoista rakennettavalla koululelusetillä

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 41682
Kappaleita 605
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 89,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41682 Heartlake Cityn koulu kuvaus

  • Ihastuttava 2-kerroksinen Heartlake Cityn koulu (41682) on täynnä luovia yksityiskohtia. Lapset viihtyvät tuntikausia hauskoissa leikeissä keksimällä täydellisen koulupäivän LEGO® Friends Olivian kanssa.
  • Setissä on 3 mininukkehahmoa leikkeihin, mukaan lukien uuden Julian-pojan hahmo ja opettajan hahmo. Mallissa on myös 3 rakennettavaa luokkaa, joihin lapset voivat tutustua, sekä ruokala, oppilaiden lokerikot, wc-tilat ja koulun piha.
  • Tämä laaja LEGO® Friends lelusetti viihdyttää lapsia tuntikausien koululeikeillä. Setti sisältää paljon juttuja, joista on helppo aloittaa leikit, ja sen voi rakentaa niin yksin kuin yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
  • Tämä 605-osainen koululelu on palkitseva rakennuselämys 6 vuotta täyttäneille lapsille. Se on täydellinen joulu- tai syntymäpäivälahja lapsille, jotka leikkivät mielellään arjesta tuttuja tarinoita.
  • Lelu on 17 cm korkea, 25 cm leveä ja 9 cm syvä. Se rakennetaan tukevan rakennuslevyn päälle, ja se on vaikuttava koriste myös yksinään.
  • Tässä LEGO® Friends setissä on paljon leluja koululeikkeihin, kuten luovia pukuja ja asusteita näytelmiin, soittimia, mikroskoopilla tutkittava leppäkerttu sekä siveltimiä, värejä ja maalausteline.
  • Ruokapöytä on saranoitu, joten sen voi kääntää pois ruokalasta. Näin lapset voivat leikkiä helposti ystävyydestä kertovia tarinoita ruokatauolla.
  • Tutustuta lapset Heartlake City -lelujen maailmaan. Sieltä lapset löytävät hienoja ajoneuvoja, realistisia rakennuksia ja arjen sankareita. Tämä sarja sopii täydellisesti lapsille, jotka leikkivät mielellään arjesta tuttuja roolileikkejä.
  • Uudet LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Lasten LEGO® lelut on testattu perusteellisesti, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset standardit. Nämä lelut takaavat turvalliset ja iloiset leikit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.