Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41441 Ratsastusvalmennus ja traileri

Hauska hevoslelusetti, jonka parissa lapset oppivat rakentamaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ratsastusvalmennus ja traileri
SKU 41441
EAN 5702016916812
Kappaleita 148
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41441 Ratsastusvalmennus ja traileri kuvaus

  • Suurenmoinen ratsastusaiheinen hevostrailerin sisältävä setti (41441) 4 vuotta täyttäneille lapsille opettaa rakentamaan samalla, kun lapset leikkivät ja hoitavat eläimiä. Sisältää auton ja hevostallin monenlaisiin leikkeihin.
  • Setissä on LEGO® Friends Stephanien ja Emman mininuket, hevoslelu, jonka päätä voi liikuttaa, ja varsalelu. Jokaisessa palikkapussissa on myös hahmo, joten hauskat roolileikit voi aloittaa heti, kun ensimmäinen pussi on avattu!
  • Lelusetissä on auto, jolla LEGO® Friends nuket voivat ajaa, traileri hevosen kuljettamiseen, talli hoitotarvikkeineen, esteitä ja juoksutusliina, jonka avulla lapset voivat opettaa hevosta kulkemaan ympyrää.
  • Tiedätkö 4 vuotta täyttäneen lapsen, jonka haluat yllättää iloisesti? Ilahduta häntä luovalla lahjalla, joka viihdyttää tuntikausia ja kehittää rakennustaitoja. Sopii myös hienosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi!
  • Auton ja trailerin yhdistelmä on 5 cm korkea ja 20 cm pitkä. LEGO® Friends tallirakennus on 11 cm korkea ja 15 cm leveä – juuri sopivan kokoinen myös koristeeksi.
  • LEGO® 4+ setit sisältävät aloituspalikoita, joiden avulla rakentaminen saa lentävän lähdön. Yksinkertaisten kuvitettujen ohjeiden avulla myös vasta lukemaan opettelevat lapset pääsevät helposti alkuun.
  • Haluatko ilahduttaa lapsia entistäkin hauskemmalla rakennuselämyksellä? Se onnistuu digitaalisten Instructions PLUS -ohjeiden avulla! Zoomaus- ja kiertotyökalujen sekä haamu- ja tallennustilan avulla rakentaminen sujuu vilauksessa.
  • 4+-lelusetit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät yhdessä rakentamisen ja leikkimisen ilon.
  • Kaikki uudet LEGO® lelut täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® lelusettejä testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.