Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen 41681

Asuntoauto ja purjevene saavat mielikuvituksen tyteen vauhtiin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen
SKU 41681
EAN 5702016916157
Kappaleita 487
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen 41681 kuvaus

Pikku rakentajat voivat tutkia rakastamaansa luontoa LEGO Friends asuntoautolla ja purjeveneellä (41681). Setti on täynnä yksityiskohtia ja luovuus saa siivet, kun lapset uppoutuvat tuntikausiksi luoviin luontoleikkeihin.

Niin monta erilaista leikkiä
Tämä värikäs asuntoauto on täynnä yksityiskohtia, joita lapset voivat tutkia, ja sen katolla on laatikollinen tarvikkeita purettavaksi kyydistä. Kun irrotat katon etuosan, sen sisäpuolella voi leikkiä. Takaosan katto on saranoitu, jotta lapset saavat makuupussit helposti esiin ulkona yöpymistä varten. LEGO veneessä on peräsin ja liikuteltava purje realistisia purjehdusseikkailuja varten. Lapset voivat parkkeerata auton kauniiseen järvi- ja vuoristoympäristöön, jossa riittää tutkittavaa maastoa. Mukana on myös pesukarhulelu, jonka kanssa lapset voivat ystävystyä.

Upeaa seuraa luoville matkoille
Ilahduta pikkurakentajia LEGO Friends leluseteillä, joiden parissa lapset saavat tutkia heitä kiinnostavia asioita. Setit sisältävät samanhenkisiä hahmoja ja eläinystäviä, jotka pitävät lapsille seuraa mielikuvitusseikkailuissa.

  • LEGO Friends Metsäretki asuntoautolla ja purjeveneillen (41681) on täydellinen lahja luontoa rakastaville lapsille. Yksityiskohtia pursuava lelu innostaa luoviin leikkeihin, ja sen parissa lapset voivat toteuttaa luontoharrastustaan.
  • Tämä lapselle syntymäpäivälahjaksi sopiva setti sisältää LEGO Friends Stephanien, Emman ja Ethanin mininuket ja pesukarhulelun sekä yksityiskohtaisen asuntoauton, purjeveneen, minikokoisen rantapikniksetin, laiturin ja vuoristomaiseman.
  • Lapset pääsevät leikkimään matkaseikkailuja asuntoautolla. Sen katon voi avata, jotta lapset voivat leikkiä sisäpuolella. Lapset voivat irrottaa veneen auton perästä ja lähteä purjehtimaan tai rentoutua ja nauttia ympäröivästä luonnosta.
  • Ilahduta 7 vuotta täyttäneitä tutkimusmatkailijoita tällä LEGO Friends lelusetillä. Se on täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja luontoa rakastaville lapsille, joilla on jonkin verran rakennuskokemusta.
  • Asuntoauto on 8 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä. Vene on 11 cm korkea, 11 cm pitkä ja 4 cm leveä.
  • Setti sisältää paljon hienoja toimintoja, jotka saavat leikit täyteen vauhtiin. Asuntoauton katto on saranoitu, jotta sen keittiössä voi leikkiä, ja veneen voi irrottaa perävaunusta. Veneessä on myös liikuteltava purje ja peräsin.
  • Tämä lapsille sopiva lahja sisältää roppakaupalla tarvikkeita, joista saa ideoita kekseliäisiin tarinoihin: skeittilauta, kypärä, puhelin, lautapelilaatta, matkalaukku, pelastusliivit, piknikpöytä, GPS ja kamera.
  • Tämä lelusetti, samoin kuin LEGO Friends Metsän vesiputous (41677), Metsämökki (41679) ja Metsän ratsastuskoulu (41683), sopivat mainiosti seikkailuleluja rakastaville lapsille.
  • Suositut LEGO lelut täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • Uudet LEGO lelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.