Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Heartlake Cityn Grand Hotel 41684

Upea hotellilelu tuntikausien leikkeihin eri vuodenaikoina

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn Grand Hotel
SKU 41684
EAN 5702016916669
Kappaleita 1308
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 90,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Heartlake Cityn Grand Hotel 41684 kuvaus

Etsitkö loistavaa lahjaa, joka tekee vaikutuksen luovaan lapseen? Heartlake Cityn Grand Hotel (41684) yllättää ja ilahduttaa heti, kun lapset astuvat sisälle pyöröovista. Kaunis 3-kerroksinen setti sisältää paljon luovia yksityiskohtia, jotka jaksavat kiehtoa pieniä rakentajia tuntikausien ajan tosielämään perustuvissa leikeissä.

Viiden tähden yksityiskohtia
Hotellissa riittää tutkittavaa: pianobaari ja vastaanottotiski, sviitit ja ruokailualue ulkona. Loisteliaisiin yksityiskohtiin kuuluvat mm. kylpylä ja kattohuoneisto. Setti sisältää myös näyttelijätär Amelian mininukkehahmon, jotta lapset voivat leikkiä suihkuseurapiirien elämäntyyliä. LEGO Friends Stephanie, Emma ja River osallistuvat leikkeihin vieraina, vastaanottovirkailijana tai pikkolona.

Lelusetti kaikkiin vuodenaikoihin
Setti sisältää vuodenaikoihin liittyviä tarvikkeita, jotka tuovat leikkeihin uusia ulottuvuuksia. Kun vuodenajat vaihtuvat, lapset voivat koristella mallia luovilla tarvikkeilla. Leikit siis uudistuvat jatkuvasti. Puiden lehdet voivat muuttaa väriään syksyllä, ja talveksi mukana on lumipalloja, jääpuikkoja ja lumiukko ja kesäksi kukkia.

  • Lapset uppoutuvat suihkuseurapiirien elämäntyyliin upeassa hotellissa. Heartlake Cityn Grand Hotel (41684) on monipuolinen 3-kerroksinen pariisilaistyylinen rakennuslelu, johon kuuluu vuodenaikoihin liittyviä tarvikkeita ympärivuotisiin leikkeihin.
  • Setissä on 4 LEGO Friends mininukkea – mukaan lukien näyttelijättären ja vastaanottovirkailijan hahmot – ja 3 eläinhahmoa. Hotellissa on paljon aitoja yksityiskohtia, 5 huonetta tutkittavaksi sekä ruokailualue ulkona.
  • Luovilla lapsilla on hauskaa tuntikausien ajan, kun he leikkivät lomailemista tai työskentelyä loistohotellissa. Heistä on hauskaa käyttää mielikuvitustaan ja koristella hotellilelu mukana olevilla tarvikkeilla eri vuodenaikojen mukaan.
  • Ihanteellinen eri vuodenaikoihin liittyvä lahja 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, jotka pitävät tosielämään perustuvista leluista. Upea lahja lapsille, joilla on vähän rakennuskokemusta ja jotka pitävät rakennushaasteista.
  • Päärakennus on 28 cm korkea, 28 cm leveä ja 14 cm syvä. Kookas ja tyylikäs LEGO Friends setti on vaikuttava koriste, joka kerää ihailevat katseet.
  • Kaikkien muiden LEGO Friends settien tavoin tämäkin 1 308-osainen malli sisältää aitoja tarvikkeita, jotka innostavat todella luoviin leikkeihin. Mukana on jopa pikkolon laukkuvaunu ja huoneiden avaimet, jotka sopivat ovien lukkoihin oikeasti!
  • Luova, vaihtuviin vuodenaikoihin liittyvä setti kutsuu aina uusiin leikkeihin ympäri vuoden. Talveksi on kynttilöitä ja lumipalloja, kesä tuo tullessaan kukat ja jäätelön ja syksyä koristavat kultaiset lehdet ja kurpitsat.
  • Tutustuta lapset Heartlake City -lelujen maailmaan. Sieltä lapset löytävät hienoja ajoneuvoja, realistisia rakennuksia ja arjen sankareita. Tämä sarja sopii täydellisesti lapsille, jotka leikkivät mielellään arjesta tuttuja roolileikkejä.
  • Uudet LEGO rakennuslelut täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO Friends Heartlake City leluja testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, joten voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.