Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41426 Heartlake Cityn puistokahvila

Kaunis pariisilaistyylinen kahvila hauskoihin ja luoviin roolileikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Heartlake Cityn puistokahvila
SKU 41426
EAN 5702016619119
Kappaleita 224
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41426 Heartlake Cityn puistokahvila kuvaus

  • Ruoki tuntikausien hauskoja herkutteluleikkejä tällä Heartlake Cityn puistokahvilalla (41426). Lapset voivat leikkiä tarjoilijaa, jolla on leluruokalista, valmistaa leluruokaa tai leikkiä annoksestaan nauttivaa asiakasta.
  • Tässä kahvilalelusetissä on kaksi mininukkea, oravahahmo, keittiö, jossa on leluvohvelirauta ja tehosekoitin. Mukana on myös paljon lelukahvilan tarvikkeita, joiden avulla lapset voivat uppoutua leikkeihin ja kehittyä tarinankertojina.
  • Lapset voivat leikkiä valmistavansa ruokaa tai kuvitella olevansa tarjoilija tai asiakas. Ja koska LEGO® puistokahvila on yhteensopiva kaikkien LEGO settien ja palikoiden kansa, lapset voivat muokata settiään monin eri tavoin.
  • Sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka rakastavat ruoanlaittoleikkejä. Setissä on 224 osaa, joten se on antoisa ja samalla sopivan haastava rakennusprojekti lapsille, joille LEGO® rakennuslelut ovat uusi juttu.
  • Kahvilarakennus on 11 cm korkea ja 14 cm pitkä, joten se vie vain vähän tilaa vaikka hyllyssä koristeena. Ja kukapa ei haluaisi esitellä tätä kaunista pariisilaistyylistä kahvilaa, jossa on suloiset ranskalaiset ovet?
  • Lapset eivät malta odottaa luovien puistoleikkien alkamista. Siksi tässä kahvilalelu-setissä ei tarvita paristoja, vaan hauskat leikit pääsevät heti alkuun.
  • Muiden upeiden LEGO® Friends lelujen tavoin Heartlake Cityn puistokahvilan mukana on selkeät ohjeet, joita 6 vuotta täyttäneiden lasten on helppo seurata. Vanhemmat voivat huilata sillä välin, kun pienet rakentajat huolehtivat rakentamisesta!
  • Auta lapsia tutustumaan heitä kiinnostaviin asioihin värikkäiden LEGO® Friends Heartlake City lelusettien parissa. Niiden avulla lapset voivat leikkiä tv-sarjan seikkailuja tai keksiä omia tarinoitaan.
  • LEGO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO® Friends setit testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että kaikki rakennussarjat täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.