Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 41425 Olivian kukkatarha

Kukkahuvia puutarhalelusetin parissa tuleville kasvitieteilijöille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Olivian kukkatarha
SKU 41425
EAN 5702016619102
Kappaleita 92
Sarja LEGO Friends
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 41425 Olivian kukkatarha kuvaus

  • Tunnetko lapsen, joka on oikea viherpeukalo? Ilahduta ulkopuutarhasta nauttiva lapsi sisäleikkeihin sopivalla värikkäällä ja hauskalla LEGO® kukkatarhalelulla. Lapset voivat lähteä kasvijahtiin Olivian kanssa ja hoitaa kukkia hänen kasvihuoneessaan.
  • Olivian kukkatarha (41425) sisältää rakennettavan mininukkehahmon, viljelijärobottihahmon, söpön hamsterihahmon, kasvienkeräilyyn tarkoitetun ajoneuvon ja kasvihuoneen, jossa lapset voivat kasvattaa leikkikukkia ja -hedelmiä.
  • Anna lasten uppoutua luoviin leikkeihin, kun he ajelevat ympäriinsä hienolla ajoneuvolla ja keräävät lelukasveja, hoitavat niitä söpöillä puutarhatarvikkeilla ja tutkivat niitä Olivian kasvihuoneessa.
  • Tämä 92-osainen aloittelijoille soveltuva rakennussarja on nopea rakentaa, joten mielikuvitusleikit voivat alkaa kädenkäänteessä. Sopii hienosti syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille kasvitieteilijöille, joiden harrastus on juuri puhkeamassa kukkaan.
  • Leluajoneuvo on 4 cm korkea ja 6 cm pitkä ja kasvihuone on 7 cm korkea ja 4 cm leveä, joten setti sopii näppärästi reppuun nopeisiin kukkaleikkeihin välitunnilla tai ystävän luona.
  • Tässä hauskassa lelussa ei tarvita paristoja, joten luovat leikit pääsevät heti alkuun. Tarvitaan vain lasten mielikuvitusta, ja kas, kasvijahti pääsee käyntiin.
  • Avaa lapsille ovi hauskaan LEGO® Friends maailmaan. Pienten, nopeasti rakennettavien settien tai isompien, paljon toimintoja sisältävien tuotteiden avulla lapset voivat leikkiä tv-sarjasta tuttuja seikkailuja tai keksiä omia tarinoitaan.
  • LEGO® rakennuslelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit, joiden avulla varmistetaan, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi rakennuspalikoita ja osia varmistaakseen, että jokainen lelusetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.