Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Disney’s Mickey Mouse 31202

Rakenna kotisi seinlle Disneyn Mikki Hiiri ja Minni Hiiri -taideteos

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Disney’s Mickey Mouse
SKU 31202
EAN 5702016914894
Kappaleita 2658
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 104,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Disney’s Mickey Mouse 31202 kuvaus

Jos fanitat Disneyn klassikkohahmoja, tämä on juuri sopiva projekti sinulle! Rakenna toinen kahdesta muotokuvasta LEGO Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) setin avulla ja nauti luovasta mosaiikkiprojektista, jonka parissa stressi haihtuu.

Rentouttava LEGO projekti aikuisille
Lataa akkujasi kokoamalla tästä 2 658-osaisesta setistä joko Disneyn Mikki Hiiren tai Minni Hiiren kuva. Rakentaessasi voit kuunnella tutuista hahmoista kertovaa äänitettä. Oletko valmis haasteeseen? Rakenna osista ensinyksi hahmo ja sitten toinen. Tai hanki 2 settiä ja rakenna Mikki Hiirtä ja Minni Hiirtä esittävä yhdistetty taideteos.

Luovia mahdollisuuksia
Tämä luova setti sopii kaikille – muillekin kuin taiteilijoille tai LEGO keräilijöille. Aseta valmis taideteos kotisi tai työpaikkasi seinälle. Tämä LEGO Art setti kuuluu ainutlaatuiseen taiteeseen, musiikkiin, muotoiluun ja arkkitehtuuriin keskittyvään rakennussarjojen kokoelmaan, ja se on myös upea lahja kaikille uutta projektia etsiville (myös itsellesi).

  • Fanita Disneyn Mikki Hiirtä tai Minni Hiirtä tämän upean LEGO Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) mosaiikkisetin avulla. Valmis taideteos sopii koristeeksi seinälle tai hyllylle.
  • Nauti rentouttavasta tauosta tämän LEGO setin parissa. Setti sisältää yli 2 650 osaa, joihin sisältyvät 9 canvas-seinälevyä, Disneyn nimikirjoituslaatta, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, ainutlaatuinen kiinnitysosa ja laattatyökalu.
  • Setin parissa voit rentoutua ja ladata akkujasi. Keskity arvostamaasi Disneyn Mikki Hiireen ja luo taideteos. Rakentaessasi voit kuunnella settiin sisältyvältä äänitteeltä uutta tietoa.
  • Testaa luovuutesi rajoja ja yhdistä 2 keräilysettiä ainutlaatuiseksi yhdistelmätaideteokseksi, jossa Disneyn Mikki Hiiri ja Minni Hiiri ovat erillisillä taustoilla.
  • Muotokuvan koko on 40 cm x 40 cm, ja voit rakentaa sen kahdella eri tavalla. Mielekäs lahja itselle tai muille Disneyn faneille, jotka rakastavat tee se itse -projekteja.
  • Kuvateoksen tyyliset laadukkaat rakennusohjeet opastavat taideprojektissa, joten tämä työ ei stressaa. Tiedossa on LEGO maailman inspiroimaa luovaa rentoutusta.
  • Aikuisille suunnitellut LEGO Art setit näyttävät upealta seinällä tai hyllyllä. Näiden settien palkitsevan rakennuskokemuksen parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään, jotta Disneyn Mikki Hiiri -seinätaideteos täyttää varmasti tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.