Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31202 Disney’s Mickey Mouse

Rakenna kotisi seinälle Disneyn Mikki Hiiri ja Minni Hiiri -taideteos

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Disney’s Mickey Mouse
SKU 31202
Kappaleita 2658
Sarja LEGO Art
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31202 Disney’s Mickey Mouse kuvaus

  • Fanita Disneyn Mikki Hiirtä tai Minni Hiirtä tämän upean LEGO® Art ǀ Disney’s Mickey Mouse (31202) mosaiikkisetin avulla. Valmis taideteos sopii koristeeksi seinälle tai hyllylle.
  • Nauti rentouttavasta tauosta tämän LEGO® setin parissa. Setti sisältää yli 2 650 osaa, joihin sisältyvät 9 canvas-seinälevyä, Disneyn nimikirjoituslaatta, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, ainutlaatuinen kiinnitysosa ja laattatyökalu.
  • Setin parissa voit rentoutua ja ladata akkujasi. Keskity arvostamaasi Disneyn Mikki Hiireen ja luo taideteos. Rakentaessasi voit kuunnella settiin sisältyvältä äänitteeltä uutta tietoa.
  • Testaa luovuutesi rajoja ja yhdistä 2 keräilysettiä ainutlaatuiseksi yhdistelmätaideteokseksi, jossa Disneyn Mikki Hiiri ja Minni Hiiri ovat erillisillä taustoilla.
  • Muotokuvan koko on 40 cm x 40 cm, ja voit rakentaa sen kahdella eri tavalla. Mielekäs lahja itselle tai muille Disneyn faneille, jotka rakastavat tee se itse -projekteja.
  • Kuvateoksen tyyliset laadukkaat rakennusohjeet opastavat taideprojektissa, joten tämä työ ei stressaa. Tiedossa on LEGO® maailman inspiroimaa luovaa rentoutusta.
  • Aikuisille suunnitellut LEGO® Art setit näyttävät upealta seinällä tai hyllyllä. Näiden settien palkitsevan rakennuskokemuksen parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat varmasti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään, jotta Disneyn Mikki Hiiri -seinätaideteos täyttää varmasti tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.