Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31107 Avaruusmönkijätutkija

Ulkoavaruuden seikkailuja avaruusmönkijätutkijalla, josta voi rakentaa kaksi muutakin mallia!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avaruusmönkijätutkija
SKU 31107
EAN 5702016616330
Kappaleita 510
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31107 Avaruusmönkijätutkija kuvaus

  • Tämä LEGO® Creator 3-in-1 Avaruusmönkijätutkija (31107) innostaa luovaan leikkiin kolmen eri mallin parissa: avaruusmönkijätutkijalla, avaruusasemalla ja avaruusaluksella. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen – leikki ei lopu koskaan!
  • Millaiset seikkailut odottavat lapsia ulkoavaruudessa? Lapset voivat viedä mielikuvituksensa ja rakennustaitonsa uudelle tasolle tutkiessaan avaruusolentoa avaruusmönkijätutkijassa, rentoutuessaan avaruusasemalla, tutkiessaan planeettoja avaruusaluksella tai rakentaessaan jotain täysin uutta.
  • Setti sisältää kolme vaihtoehtoista mallia: LEGO® Creator 3-in-1 Avaruusmönkijätutkija (31107), avaruusasema tai avaruusalus leikkeihin. Mallit voi yhdistää myös muihin setteihin. Pakkaus sisältää myös astronautin hupaisiin roolileikkeihin.
  • Luovan rakentajan toivesetti. Tukevarakenteinen avaruusmönkijätutkija, avaruusasema ja avaruusalus ovat loistava joulu- tai syntymäpäivälahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Valmiina toimintaan? Avaruusmönkijätutkija on 17 cm korkea, 20 cm pitkä ja 11 cm leveä, joten siihen mahtuu lukuisia jännittäviä yksityiskohtia ja se on tarpeeksi iso kunnon seikkailuihin!
  • Saa virtansa lapsen mielikuvituksesta ja antaa leikin aihetta tuntikausiksi! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelun rakentamisella. Rakenna ensin yksi kolmesta mallista, jonka voit muuntaa myöhemmin toiseksi malliksi. Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
  • Anna lapsille loputtomasti mahdollisuuksia kehittää rakennustaitojaan LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä jännittävä avaruusaiheinen lelusetti kehittää lasten mielikuvitusta erilaisilla vaihtoehtoisilla rakennusmalleilla.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.