Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Surffaajan rantahuvila 31118

Hauskoja rantaseikkailuja Surffaajan rantahuvilassa, jonka osista voi rakentaa muita malleja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Surffaajan rantahuvila
SKU 31118
EAN 5702016889390
Kappaleita 564
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Surffaajan rantahuvila 31118 kuvaus

Lapsista on hauska surffata rantavedessä ja leikkiä merieläinten kanssa tämän kekseliään LEGO Creator 3in1 Surffaajan rantahuvilan (31118) parissa. Lapsilla on kaikki tarvittava jännittäviin tarinoihin: 2-kerroksinen rantamökki, jonka saa auki saranoilla, 2 minihahmoa ja 3 palikoista rakennettavaa merieläintä – delfiini, merikilpikonna ja kilpikonnanpoikanen.

3-in-1-lelut saavat lapset täyteen intoa
Lapsista on hauska rakentaa 3 hauskaa mallia tämän LEGO Creator 3in1 setin osista. He voivat rakentaa Surffaajan rantahuvilan, rakentaa sen osista majakan ja muuttaa sen taloksi ja uima-altaaksi tai keksiä palikoista jotain ihan uutta.

Parhaat lahjat lasten mielikuvitukselle
LEGO Creator 3in1 rakennussarjat kutsuvat luoviin leikkeihin 3 erilaisella mallilla! Leikkivaihtoehdot eivät lopu koskaan, koska mallin voi purkaa ja rakentaa uusiksi joksikin muuksi, kun siltä tuntuu. Upeassa 3in1-settien valikoimassa on vara valita: se sisältää eläimiä, autoja ja safaripuumajoja.

  • LEGO Creator 3in1 Surffaajan rantahuvila (31118) rakennussarja saa lapset tuntikausiksi pauloihinsa. Yhdessä setissä on 3 mallia: surffimökki, majakka ja talo uima-altaineen.
  • Tässä LEGO lelusetissä on myös mies- ja naisminihahmo, jotka lapset voivat ottaa mukaan hauskoihin rantaseikkailuihinsa.
  • Surffimökissä on 2 saranoitua kerrosta, joten sen voi taittaa auki erilaisiin leikkeihin. Mukana on 3 palikoista rakennettavaa merieläintä – delfiini, merikilpikonna ja merikilpikonnan poikanen.
  • Majakkalelussa on pieni vene ja rausku. Kaksikerroksisessa talossa on surffilautoja ja palikoista rakennettava uima-allas.
  • Tämä 564-osainen LEGO Creator 3in1 lelusetti on palkitseva rakennuselämys 8 vuotta täyttäneille LEGO faneille. Se on loistava syntymäpäivä- tai joululahja.
  • LEGO rantatalo on 19 cm korkea, 17 cm leveä ja 15 cm syvä – loistavan kokoinen leikkeihin tai koristamaan makuuhuonetta.
  • Pidä silmäsi auki, sillä tammikuu 2021 tuo tullessaan muitakin LEGO Creator 3in1 uutuussettejä: Kyberlennokki (31111), Villi leijona (31112), Kilpa-autojen kuljetusauto (31113) ja Supermoottoripyörä (31114).
  • LEGO Creator 3in1 settien parissa lapset voivat nauttia parhaista mielikuvitusleikeistä, kun he keksivät vauhdikkaita tarinoita setin 3 erilaisella mallilla.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.