Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Kyberlennokki 31111

Avaruusseikkailuja 3-in-1-kyberlennokilla, jonka osista voi rakentaa muitakin malleja

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kyberlennokki
SKU 31111
EAN 5702016889208
Kappaleita 113
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Kyberlennokki 31111 kuvaus

Lapset pääsevät leikkimään vauhdikkaita avaruusseikkailuja upealla LEGO Creator 3in1 Kyberlennokilla (31111). Siinä on 2 pyörivää säätörakettia, liikuteltavat korkeusperäsimet ja ohjaamo, jonka tuulilasin voi avata. Niiden parissa lapsilla riittää ideoita tuntikausien hauskoihin leikkeihin.

Parhaat suosikkilelut lapsille

Nuoret avaruustutkijat pääsevät uppoutumaan kolmeen erilaiseen rakennus- ja leikkielämykseen tämän LEGO Creator 3in1 setin parissa. He voivat rakentaa kyberlennokin, kyberrobotin tai kyberskootterin. Lelusetissä on mukana tammikuun 2021 uusi robottiminihahmo, jolla on läpinäkyvä sininen pää ja joka voi ajaa kaikilla 3 mallilla.

Upea kokoelma 3in1 LEGO settejä

LEGO Creator 3in1 lelut avaavat mahdollisuuksien maailman. Jokaisen setin osista voi rakentaa 3 erilaista mallia! LEGO rakentajat ihastuvat siihen, että osista voi rakentaa aina jotain uutta! Creator 3in1 -setit inspiroivat mielikuvitusleikkejä upeilla malleilla, kuten autoilla, eläimillä ja rantataloilla.

  • Tämä 113-osainen LEGO Creator 3in1 setti on hauska rakennustehtävä 6 vuotta täyttäneille lapsille ja mainio yllätyslahja.
  • Kyberlennokki on 6 cm korkea, 14 cm pitkä ja 6 cm leveä – juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle.
  • Pidä silmäsi auki, sillä tammikuu 2021 tuo tullessaan muitakin LEGO Creator 3in1 uutuussettejä: Villi leijona (31112), Kilpa-autojen kuljetusauto (31113), Supermoottoripyörä (31114) ja Surffaajan rantahuvila (31118).
  • LEGO Creator 3in1 settien parissa lapset voivat nauttia loputtomista mielikuvitusleikeistä, kun he keksivät vauhdikkaita tarinoita setin 3 erilaisella upealla ja värikkäällä mallilla.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat varmasti joka kerta yhtä helposti.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.