Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Ideas Home Alone 21330

Yksin kotona -kerilysetti leikkeihin ja jouluiseksi koristeeksi

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Ideas Home Alone
SKU 21330
EAN 5702017006178
Kappaleita 3955
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 299,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Ideas Home Alone 21330 kuvaus

Elokuvasta Yksin kotona on tullut todellinen jouluklassikko. Tarinaa pikkupoika Kevin McAllisterista, joka jää vahingossa yksin kotiin, on rakastettu vuosikymmeniä. Nyt voit kokea kaikki elokuvan suosikkikohtaukset LEGO Home Alone -sarjan avulla.

Rakenna McAllisterin talo, löydä kaikki erilaiset ansat ja nauti monista hienoista yksityiskohdista. Onko kohtaus kattilan kanssa, pako puutarhassa olevaan puumajaan vai vielä Kevinin hetki partaveden kanssa ehdoton suosikkisi?

Tunteja rakenteluhupia lähes 4000 osalla

LEGO 21330 koostuu peräti 3955 osasta. Näistä lähes 4000 palasta rakennat yksityiskohtaisen talon, puumajan ja roistojen pakettiauton. Saat myös viisi minifiguuria. Toista kaikki elokuvan ikoniset hetket Kevinin, hänen äitinsä Katen, roistojen Harryn ja Marvin sekä naapuri Marleyn kanssa.

Rosvojen pakettiautosta löytyy muun muassa sorkkarauta ja poliisin lippis. Yksityiskohdat, kuten silitysrauta Marvin kasvoilla, tuovat lavastukseen vielä lisää tunnelmaa. Kattilan valaistuskivi on toinen hieno yksityiskohta.

Aika ihailla taloa

LEGO Home Alone -talo on tehty niin, että sen voi helposti avata takaa. Jopa katto voidaan avata, joten voit ihailla ullakkoa. Kaikissa huoneissa on oma upea sisustus. Ylläty kaikesta, mihin tässä LEGO-sarjassa törmäät.

Koe elokuva kohtaus kohtaukselta uudelleen tai keksi omat uskomattomat seikkailusi näiden hahmojen kanssa. Voit valita kumman tahansa vaihtoehdon tämän hienon sarjan kanssa. Talo on 27 senttimetriä korkea, 34 senttimetriä leveä ja 37 senttimetriä syvä. Anna sille erityinen paikka kodissasi, jotta voit nauttia siitä yhä uudelleen ja uudelleen.

Täydellinen aikuisille faneille

Alkuperäinen Home Alone -elokuva ilmestyi vuonna 1990. Kaikki ensimmäisen tunnin fanit voivat nauttia tästä elokuvan LEGO-setistä. LEGO Home Alone sopii 18 vuotta täyttäneille aikuisille. Tai vanhempana voit siirtää rakkautesi tätä elokuvaa kohtaan lapsillesi kokoamalla tämän LEGO-setin.

Rakennuksen rakentamisen aikana löydätte yhdessä lavastuksen kauneimmat osat ja näytätte sitten yhdessä lempikohtauksenne. Aivan kuten elokuvan voi katsoa yhä uudelleen ja uudelleen, myös tämä rakennussarja tarjoaa paljon hauskaa yhä uudelleen ja uudelleen. Kenet teet onnelliseksi tällä upealla setillä?

  • Juhli perheen jouluista suosikkikomediaa tällä LEGO Ideas Home Alone setillä (21330), jossa on McCallisterien talon, puumajan ja rosvojen pakettiauton rakennettavat pienoismallit leikkeihin ja koristeeksi.
  • Tämä palikoista rakennettava keräilysetti on hieno joululahja Yksin kotona -elokuvan milleniaalifaneille. Setissä on 5 LEGO minihahmoa: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv ja ”vanha mies” Marley.
  • Sisätiloihin pääsee helposti, sillä talon seinät ja katon voi avata. Mukana on paljon hauskoja toimintoja, kuten köysien varassa heiluvat maalipurkit, kellarin lämmityslaite, johon tulee valo, ja vipu, joka työntää Kevinin kelkalla alas portaita.
  • Tutki yksityiskohtia, jotka herättävät muistoja elokuvan hulvattomista hetkistä talon jokaisessa huoneessa ja pakettiautossa (unohtamatta köysirataa, jonka avulla Kevin pakenee puumajaan!).
  • Setin rakentaminen on hauskaa lomapuuhaa koko perheelle. Talo, joka on 27 cm korkea, 34 cm leveä ja 37 cm syvä, näyttää upealta sisustuksessa.
  • Setin palikat on jaettu 24 pussiin ja rakennusjärjestys seuraa elokuvan juonta. Mukana on LR41-paristo lämmityslaitteen LEGO valopalikkaa varten.
  • Tämän 3 957-osaisen setin mukana on kuvitettu vihkonen, jossa on tietoa Yksin kotona -elokuvasta, settiä ehdottaneesta fanista ja LEGO suunnittelijoista. Mukana ovat myös vaiheittaiset ohjeet, jotka opastavat mukaansatempaavassa ja palkitsevassa rakennuskokemuksessa.
  • Tämä aikuisille suunnattu keräiltävä rakennussarja kuuluu jännittävien LEGO Ideas mallien kokoelmaan, jonka mallit ovat fanien ehdottamia, tuhansien LEGO fanien äänestämiä ja LEGO Groupin valmistamia.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit, joten voit olla varma, että ne kiinnittyvät aina helposti ja varmasti kestäviksi rakennelmiksi. Näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO rakennuspalikat ja osat testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää vaativat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.