Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Keskiaikainen sepän paja 21325

Rakenna yksityiskohtainen keskiaikainen sepn paja ja koti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Keskiaikainen sepän paja
SKU 21325
EAN 5702016911985
Kappaleita 2164
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 179,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Keskiaikainen sepän paja 21325 kuvaus

Pidä taukoa nykyajan hulinasta ja rakenna tämä mahtava LEGO Ideas Keskiaikainen sepän paja (21325) koristeeksi. Kolmekerroksisen keskiaikaisen rakennuksen arkkitehtoniset yksityiskohdat on luotu huolella LEGO tyyliin. Katon ja 2 ylintä kerrosta voi nostaa pois, jolloin sisältä näkyvät kalustettu makuuhuone ja keittiö sekä paja. Pajassa on oikean keskiaikaisen sepän pajasta tuttuja työkaluja sekä LEGO valopalikan avulla hehkuva ahjo. Pihalle rakennetaan puutarha, omenapuu ja kaivo.

Minihahmoja ja vaikka mitä muuta
Setin 4 minihahmoa herättävät ympäristön eloon: seppä, jousiampuja ja 2 mustan haukan ritaria sekä 4 miekkaa, 3 kilpeä ja hilpari, koiran ja lehtisammakon hahmot sekä eri asentoihin aseteltava hevoshahmo, jolle rakennetaan kärryt.

Tyylikäs lahja
Aikuisille suunnattu LEGO setti auttaa rentoutumaan luovalla tavalla. Tämä rakennussarja on mainio lahja itselle tai LEGO fanille tai harrastajalle.

  • Vangitse keskiaikaisen sepän pajan ja kodin arkkitehtoniset yksityiskohdat ja pidä taukoa modernista elämästä rakentamalla tämä touhua kuhiseva LEGO Ideas pienoismalli (21325).
  • Mukana on 4 minihahmoa: seppä, jousiampuja ja 2 mustan haukan ritaria ja 4 miekkaa, 3 kilpeä ja hilpari, eri asentoihin asetettava hevoshahmo rakennettavine kärryineen sekä koiran ja lehtisammakon hahmot.
  • Tässä kolmikerroksisessa rakennuksessa on irrotettava katto. Kaksi 2 ylintä kerrosta voi irrottaa, jolloin kalustettu makuuhuone, keittiö ja paja näkyvät koko komeudessaan. Puutarhaan rakennetaan omenapuu ja kaivo.
  • Pajassa on paljon tarvikeosia, kuten työkaluja, hiiliä ja haarniska. Sytytä sepän hiiliahjon hehku käyttämällä palkeita, jolloin LEGO valopalikan valo syttyy.
  • Rakennus on 27 cm korkea, 27 cm pitkä ja 21 cm leveä. Vaikuttava rakennusmalli, josta on kiva ottaa kuvia kaikkien nähtäväksi. Huikea lahja itselle tai LEGO faneille ja harrastajille.
  • Tämä aikuisille suunnattu setti sisältää LR41-pariston LEGO valopalikkaa varten.
  • Tämän 2 164-osaisen keräiltävän rakennusmallin mukana on kuvitettu vihkonen, jossa esitellään setin fanisuunnittelija ja LEGO suunnittelijat ja annetaan selkeät rakennusohjeet, joilla aloittelevatkin LEGO rakentajat osaavat rakentaa omatoimisesti.
  • Tämä aikuisten LEGO Ideas rakennussarja kuuluu innostavien mallisarjojen kokoelmaan, joka on suunniteltu mielekkäistä tee se itse -projekteista nauttiville vaativille harrastajille.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja helppoja kiinnittää tukevasti joka kerta.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla, jotta ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.