Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Flyygeli 21323

Rakenna kaikkien aikojen ensimminen LEGO Flyygeli, jolla voi soittaa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Flyygeli
SKU 21323
EAN 5702016756401
Kappaleita 3662
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 399,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Flyygeli 21323 kuvaus

Rakastatko musiikkia? Rentoudutko mielelläsi keskittymällä hauskaan, konkreettiseen harrastusprojektiin? Silloin tämä uskomaton pienoismallin rakennussarja LEGO Ideas Flyygeli (21323) on juuri sinulle sopivaa luovaa puuhaa.

Kaunis flyygeli, jota voi soittaa oikeasti
Voit olla ylpeä kättesi työstä, kun rakennat palikoista konserttiflyygelin tyylikkään pienoismallin, jolla voi oikeasti soittaa musiikkia! Rakenna flyygelin jokaisen koskettimen vasaratoiminto, liikkuva pedaali ja aitoja yksityiskohtia, kuten tuen avulla auki pysyvä flyygelin kansi ja koskettimien suojakansi. Käynnistä moottori, niin voit soittaa upeaa musiikkia. Soita säveliä itse tai aktivoi automaattinen toisto ja kuuntele sulosointuja ilmaisen LEGO Powered Up sovelluksen asetusten avulla.

Tyyliisi sopivat LEGO setit
Nauti omasta ajasta rakentamalla musikaalinen LEGO mestariteos kotiasi tai toimistoasi koristamaan. Setti kuuluu aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Tämä erikoismalli sopii hienosti syntymäpäivä- tai joululahjaksi itsellesi tai muusikolle, pianonsoittajalle tai harrastajalle.

  • Rumpujen pärinää, kiitos! Esittelemme ylpeänä kaikkien aikojen ensimmäisen LEGO Flyygelin, jolla voi soittaa! Koe tyylikkään LEGO konserttiflyygelin rakentamisen ilo ja soita sillä sitten kaunista musiikkia.
  • LEGO Ideas Flyygelissä (21323) on irrotettava 25 koskettimen koskettimisto, aito vasaratoiminto, liikkuvat vaimentimet ja pedaali sekä moottori. LEGO Powered Up sovelluksen avulla voit soittaa sävelmiä joko itse tai kuunnella automaattisia sävelmiä.
  • Nauti kauniin mallin aidoista yksityiskohdista. Oikean flyygelin lailla tässä pienoismallissa on ylös tuettava kansi, avattava koskettimiston kansi ja flyygelin jalkojen pyörät sekä penkki, jonka korkeutta voi säätää.
  • Jos etsit luovaa tee se itse -projektia, tämä 3 662-osainen pienoismallin rakennussarja sopii juuri sinulle. Joten pidä hetki vapaata ja torju stressiä palkitsevalla haasteella, joka antaa uutta puhtia.
  • Flyygeli on suljettuna 22,5 cm korkea, 30,5 cm leveä ja 35,5 cm pitkä. Tyylikäs koriste-esine kotiin tai toimistoon ja hieno lahja muusikoille, musiikin ystäville, pianisteille ja harrastajille.
  • Flyygelin automaattinen soittotoiminto toimii kuudella AAA-paristolla (eivät sisälly pakkaukseen). Tarvitset myös ilmaisen LEGO Powered Up sovelluksen. Valitse käyttäjän soittotila ja soita itse tai kuuntele jokin neljästä automaattitoistolla kuuluvasta kappaleesta.
  • Selkeiden ohjeiden avulla rakentaminen sujuu varmalla otteella ja mukavasti, vaikka LEGO rakennussarjat olisivatkin sinulle uutta. Mukana on myös kuvateoksen tyylinen kirjanen, jossa on mm. tietoa tämä flyygelisetin suunnitelleesta fanista.
  • Tämä aikuisten LEGO Ideas rakennussarja kuuluu innostavien mallisarjojen kokoelmaan, joka on suunniteltu mukaansatempaavasta, konkreettisesta tee se itse -projektista nauttiville vaativille harrastajille.
  • LEGO rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958, mikä takaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta ne täyttävät tiukat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä keräiltävä flyygelin pienoismalli on yhtä lujarakenteinen kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.