Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Seinfeld 21328

Keriltv Seinfeld-pienoismalli ja 5 tuttua hahmoa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Seinfeld
SKU 21328
EAN 5702016995756
Kappaleita 1326
Sarja LEGO Ideas
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Seinfeld 21328 kuvaus

Seinfeld oli ”ohjelma, joka kertoi ei mistään” ja joka sai kaikki nauramaan. Nyt voit juhlistaa television legendaarista komediasarjaa tällä keräiltävällä LEGO Ideas Seinfeld pienoismallilla (21328), joka esittää Jerryn asuntoa. Siinä on paljon aitoja yksityiskohtia fanien iloksi, kuten keittiö/olohuone, jossa Jerry ystävineen viettää aikaa, ja käytävä, josta naapurissa asuva Kramer syöksyy sisään. Tarvikkeisiin kuuluvat sininen patsas, muffinin yläosa, Leo-enon kuva, Prognosis Negative -videokasetti, Commando 8 -ilmastointilaite ja festivus-pylväs.

Komedian ikonit
Mukana on 5 rakastetun Seinfeld-hahmon – Jerry Seinfeldin, George Costanzan, Cosmo Kramerin, Elaine Benesin ja Newmanin – LEGO minihahmot herättämään nostalgisia muistoja hulvattoman hauskoista kohtauksista. Setissä on myös pieni rakennettava lava stand-up-koomikko Jerrylle.

Hieno lahja
Tämä pienoismallisetti kuuluu luoville aikuisille suunnattuun LEGO settien kokoelmaan. Se on ihana 1990-luvusta muistuttava nostalginen lahja sinulle itsellesi, Seinfeld-faneille tai LEGO harrastajille.

  • Muistele ”ei mistään” kertovan 1990-luvun komediasarjan hulvattomia hetkiä tämän fantastisen LEGO Ideas Seinfeld pienoismallin (21328) parissa. Sen palikoista rakentuu Jerryn asunto.
  • Mukana on 5 minihahmoa: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes ja Newman. Setissä on myös tarvikeosia, kuten mikrofoni, suolarinkilä, onkivapa, leipäsiivu ja pussissa oleva kala.
  • Jerryn asunnossa on keittiö, jossa on mm. rakennettava työtaso, Superman-tarralla kuvitettu jääkaappi, mikroaaltouuni ja liesi, olohuone, jossa on sohva, nojatuoli ja pöytiä, ja työnurkkaus.
  • Mukana on myös rakennettava lava ja sarjan inspiroimia tarvikeosia, kuten patsas, muffinin yläosa, Prognosis Negative -videokasetti, Commando 8 -ilmastointilaite ja festivus-tanko.
  • Malli on 14 cm korkea, 33 cm leveä ja 18 cm syvä. Ihastuttava esine koristamaan kotia ja upea lahja Seinfeld- ja LEGO faneille.
  • Setti on hauska rakentaa yksin tai yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Kerro samalla fanittamastasi Seinfeld-sarjasta jälkipolville. Tästä lumoavasta keräilykohteesta on myös hauska ottaa kuvia ja jakaa niitä muille.
  • Tämän 1 326-osaisen setin mukana on kuvitettu vihkonen, jossa on tietoa Seinfeldistä, settiä ehdottaneesta fanista ja LEGO suunnittelijoista, sekä vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla rakentaminen sujuu mukavasti.
  • Tämä aikuisille suunnattu rakennettava pienoismalli kuuluu upeiden LEGO Ideas settien kokoelmaan, jotka ovat fanisuunnittelijoiden keksimiä, tuhansien LEGO fanien äänestämiä ja LEGO Groupin valmistamia.
  • LEGO osat täyttävät alan vaativat standardit, joten ne ovat yhteensopivia ja kiinnittyvät joka kerta helposti ja varmasti. Näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO rakennuspalikat ja osat testataan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen LEGO setti täyttää tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.