Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Taj Mahal 21056

Rakenna vaikuttava LEGO Taj Mahal pienoismalli kunniapaikalle

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Taj Mahal
SKU 21056
EAN 5702016914139
Kappaleita 2022
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 139,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Taj Mahal 21056 kuvaus

Ehkä olet jo ollut onnekas ja päässyt käymään Taj Mahalissa, josta haluat itsellesi erityisen matkamuiston. Tai ehkä unelmoit pääseväsi käymään siellä jonain päivänä tai arvostat tyylikkäitä rakennuksia. Oli miten oli, tämä LEGO Architecture Landmarks Collection (21056) setti sopii juuri sinulle.

Fantastisia yksityiskohtia
Tämän innostavan rakennushaasteen parissa on mukava viettää vapaa-aikaa. Nyt saat tilaisuuden rakentaa ikuisen rakkauden symbolin ja maailman arkkitehtonisen ihmeen LEGO tyyliin. Syvenny realistisiin yksityiskohtiin, kuten kryptaan, jossa on Mumtazin ja Shah Jahanin haudat. Mukana ovat myös keskuskammio kaksine muistomerkkeineen, mahtavat iwanit, keskuskupoli, 4 chhatria ja 2 siroa minareettia. Pienoismallin viimeistelee LEGO palikka, johon on kaiverrettu ”Taj Mahal”. Tämä rakennelma herättää taatusti ihastusta.

Ihastuttava lahja
Tällä aikuisille suunnattuun ensiluokkaisten LEGO pienoismallien kokoelmaan kuuluvalla setillä voi hemmotella itseään. Se on myös inspiroiva lahja LEGO faneille ja kaikille Taj Mahalista, Intiasta, matkustamisesta tai arkkitehtuurista kiinnostuneille.

  • Rakenna itsellesi ikuisen rakkauden symboli: Taj Mahalin upean yksityiskohtainen LEGO Architecture Landmarks Collection pienoismalli (21056).
  • Krypta, jossa on Mumtazin ja Shah Jahanin haudat, keskuskammio, jossa on 2 muistomerkkiä, iwanit, keskuskupoli, 4 chhatria, 4 minareettia ja muut realistiset yksityiskohdat on toteutettu kauniisti LEGO tyylillä.
  • Keskuskammion voi irrottaa, jolloin alapuolella oleva krypta tulee näkyviin. Pienoismallissa on myös LEGO palikka, johon on kaiverrettu ”Taj Mahal”. Se viimeistelee keskustelua herättävän koriste-esineen.
  • Ehkä olet käynyt Intiassa ja Taj Mahalissa, tai ehkä unelmoit siitä tai rakastat matkustamista ja arkkitehtuuria. Oli miten oli, tämä rakennussarja sopii juuri sinulle. Se on myös erityinen lahja luoville ystäville.
  • Rakennettava arkkitehtoninen pienoismalli on 20 cm korkea, 23 cm leveä ja 23 cm syvä. Se on vaikuttava koriste kotona tai työpaikalla.
  • Tämä keräiltävä 2 022-osainen rakennussarja on mainio tilaisuus uppoutua monimutkaiseen rakennelmaan, joka rentouttaa, virkistää ja antaa onnistumisen tunteen.
  • Pakkauksen vaiheittaisilla ohjeilla aloittelevatkin LEGO rakentajat voivat rakentaa itsevarmalla otteella. Mukana olevassa vihkosessa kerrotaan Taj Mahalin tarina (vain englanniksi, lataa muunkieliset versiot osoitteesta LEGO.com/architecture).
  • Tämä LEGO Architecture kokoelmaan kuuluva Taj Mahal -setti kuuluu luovista harrasteprojekteista nauttiville aikuisille suunnattujen ensiluokkaisten rakennussarjojen kokoelmaan.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat standardit. Näin varmistamme, että ne kiinnittyvät aina hyvin.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.