Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Palikat ja valot 11009

LEGO Palikat ja valot ja varjoteatteri saavat lasten luovuuden lentoon!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palikat ja valot
SKU 11009
EAN 5702016616606
Kappaleita 441
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Palikat ja valot 11009 kuvaus

Lapset ovat tuplasti luovempia leikkiessään hauskalla LEGO setillä. Ensin rakennetaan hienoja malleja, ja valopalikan varjoheittimillä ne muuttuvat varjonukeiksi!

Rakennuspalikoista varjoteatteriin
Yli 5-vuotiaat lapset innostuvat, kun heidän pienoismalleistaan tulee hienoja varjokuvia! Mielikuvitus laukkaa, kun kuvat liikkuvat, kutistuvat ja suurentuvat. Satuja voi keksiä loputtomiin. 12 hauskaa rakennettavaa LEGO lelua – linna, kasvot, prinsessa, lepakko, kukko, konna, merirosvolaiva, pöllö, haamu, tuulimylly, hai ja dinosaurus. Mukana on myös ylimääräisiä palikoita omiin luomuksiin! Ja kun heijastat varjot seinälle kahdella varjoheittimellä, leikit ei lopu koskaan!

Suunnittelu, teatterileikit ja luovat tehtävät kehittävät lasten taitoja!
LEGO Classic antaa ideoita ja inspiraatiota lapsille. Selkeiden oppaiden ansiosta lapset voivat aloittaa heti mallien rakentamisen. He löytävät omien luomusten rakentamisen ilon, ja leikki kehittää tulevaisuudessa tarvittavia tärkeitä taitoja.

 • Esittele lapsille rakentamisen riemu 12 minimallilla. Katsele sitten, kun lapset muuttavat mallinsa mahtaviksi varjonukeiksi! Rajattomasti mielikuvitusleikkejä valopalikoiden kahdella varjoheittimellä
 • Settiin sisältyy 12 rakennettavaa LEGO lelua – linna, hauskat kasvot, prinsessa, lepakko, kukko, konna, merirosvolaiva, pöllö, haamu, tuulimylly, hai ja dinosaurus. Mukana on myös ylimääräisiä palikoita omien lelujen rakentamista varten.
 • Lapset valitsevat mallin, rakentavat sen, leikkivätsillä, heijastavat sen varjon, lisäävät toisen kuvan toisella valopalikan varjoheittimellä ja antavat mielikuvituksensa laukata keksiessään hienoja tarinoita varjonukeilleen!
 • Huikea joulu-, syntymäpäivä- tai teatteriaiheinen lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka nauttivat LEGO rakentamisen rajattomasta luovasta huvista ja tarinankerronnasta varjonukeilla.
 • Pienten sormien on helppo käyttää yli 22 cm pitkää valopalikan varjoheitintä. 12 rakennettavan mallin lisäksi setti sisältää ylimääräisiä palikoita omien luovien mallien rakentamiseen.
  Valopalikoiden paristot sisältyvät pakkaukseen (2 x LR41), joten lasten varjonäytös voi alkaa saman tien. Ja mallien rakentaminen toimii täysin lasten mielikuvituksella.
 • Aiotko antaa tämän setin lahjaksi aloittavalle LEGO rakentajalle? Ei hätää! Selkeiden ohjeiden ansiosta aloittelijakin pääsee heti alkuun. Ja jos ohjeet katoavat, lataa vain uudet ohjeet osoitteesta LEGO.comuildinginstructions.
 • Ideoita ja inspiraatiota pullistelevat LEGO Classic-setit innostavat loputtomiin, rajattomiin leikkeihin palikoilla ja osilla. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!
 • LEGO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • LEGO täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja osia, jotta sinä voit olla varma, että lelu on turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.