Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Palikat ja pyörät 11014

Tuo liikett lasten luomuksiin yhdeksll pyrill varustetulla LEGO lelulla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palikat ja pyörät
SKU 11014
EAN 5702016889192
Kappaleita 653
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Palikat ja pyörät 11014 kuvaus

Tämä vaikuttava LEGO Classic Palikat ja pyörät (11014) rakennuslelusetti on loistava lahja lapsille, jotka rakastavat aktiivisia leikkejä. Setin 9 inspiroivaa pyörillä kulkevaa rakennusideaa ja lukuisat lisäpalikat ja -osat tarjoavat loputtomasti luovaa huvia tytöille, pojille, ystäville ja perheille.

Mitä pakkaus sisältää?
Kaiken tarvittavan auton, junan, koulubussin, robotin, skeittaavan seepran, kilpa-auton, pyörätuolissa kulkevan pupun, vedettävän ankan ja banaaniskeittilaudalla kiitävän apinan rakentamiseen.

Täydellinen 4 vuotta täyttäneille lapsille
Lapset leikkivät mielellään näillä hauskoilla LEGO leluilla. Ja koska jokaiselle mallille on selkeät ohjeet ja digitaaliset rakennusohjeet, ensikertalaisetkin saavat kokea omien LEGO lelujen rakentamisen ylpeyden ja ilon.

Kehittää tärkeitä elämäntaitoja
LEGO Classic rakennussarjat antavat lapsille ideoita rakennusleluilla, jotka innostavat rajattomiin vapaisiin leikkeihin ja kehittävät lasten luovuutta ja motorisia taitoja.

  • Lapset, ystävät ja perheet voivat heittäytyä luoviksi 9 rakennettavan lelun ja pyörien, palikoiden ja osien värikkään valikoiman parissa, joka päästää mielikuvituksen valloilleen!
  • Mitä pakkaus sisältää? Kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen auton, junan, bussin, robotin, skeittaavan seepran, kilpa-auton, pyörätuolissa olevan pupun, vedettävän ankan ja banaaniskeittilaudalla viilettävän apinan ja LEGO lisäpalikoita.
  • Tämä korkealaatuinen rakennuslelusetti sisältää paljon luovia ideoita palkitseviin rakennus- ja leikkikokemuksiin. Lapset voivat yhdistää sen myös muihin LEGO setteihinsä, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään.
  • LEGO Classic Palikat ja pyörät (11014) on vaikuttava lahja joka tilanteeseen. Sopii 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Lapset voivat rakentaa 653 LEGO osasta mitä ikinä keksivät!
  • Pakkauksessa on erillisiä palikkapusseja, joissa on kaikki tarvittavat osat 1–2 rakennelmaan. Valitse vain malli, avaa palikkapussi ja aloita!
  • Mukana on helposti seurattavat rakennusohjeet 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotta ensikertalaisetkin voivat kokea omien LEGO lelujen rakentamisen hauskuuden ja olla ylpeitä niistä.
  • LEGO Classic lelut antavat lapsille ideoita ja inspiraatiota leluseteillä, jotka innostavat rajattomiin vapaisiin leikkeihin ja kehittävät lasten luovaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja.
  • Kaikki LEGO palikat ja osat valmistetaan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että ne toimivat kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO rakennuslelut testataan huolellisesti, jotta jokainen lelusetti täyttää varmasti tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.