Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Luovan rakentajan läpinäkyvät palikat 11013

Lis LEGO leikkeihin kimallusta lpinkyvill LEGO palikoilla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Luovan rakentajan läpinäkyvät palikat
SKU 11013
EAN 5702016888720
Kappaleita 500
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 39,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Luovan rakentajan läpinäkyvät palikat 11013 kuvaus

LEGO Classic Luovan rakentajan läpinäkyvät palikat (11013) rakennussarja sisältää häikäisevän valikoiman erikokoisia, -värisiä ja -muotoisia läpinäkyviä LEGO osia sekä jänniä LEGO klassikkopalikoita, osia, silmiä ja pyöriä. Kaiken, mitä lapset tarvitsevat loputtomiin luoviin leikkeihin.

Täydellinen lelusetti 4 vuotta täyttäneille pikku rakentajille
Korkealaatuisessa lelusetissä on 8 inspiroivaa rakennusideaa: lintu, leijona, kilpikonna, robotti, yksisarvinen, pinkki lintu, velho taikajuomineen sekä kala ja koralleja. Jokaiselle mallille on selkeät rakennusohjeet ja digitaaliset rakennusohjeet, joten ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan iloa ja ylpeyttä rakentaessaan omia LEGO lelujaan

Lapset oppivat tärkeitä elämäntaitoja
LEGO Classic rakennussarjat innostavat poikia ja tyttöjä keksimään, luomaan ja rakentamaan. Ystävät ja perheen voi ottaa mukaan, ja rakentaminen ja leikit kehittävät mielikuvitusta ja kädentaitoja. Oppiminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa!

  • Polkaise lasten luovuus käyntiin inspiroivalla 500-osaisella lelusetillä, jossa on loistava valikoima läpinäkyviä LEGO osia ja klassisia LEGO palikoita, silmiä ja pyöriä, joista voi rakentaa 8 hauskaa mallia ja paljon muuta.
  • Setti sisältää kaiken, mitä lapset tarvitsevat rakentaakseen linnun, leijonan, kilpikonnan, robotin, yksisarvisen, vaaleanpunaisen linnun, velhon taikajuomapöytineen sekä kalan ja koralleja. Ylimääräisistä LEGO palikoista saa lisää luovia huvia!
  • LEGO Classic Luovan rakentajan läpinäkyvät palikat (11013) setin rakentaminen ja leikit sen sisältämillä 8 lelulla ovat vasta alkua. Lapsilla on tutkittavanaan kokonainen luovien leikkien maailma.
  • Vaikuttava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja uusille LEGO rakentajille sekä pojille ja tytöille, jotka haluavat lisätä LEGO palikkakokoelmaansa ripauksen kimallusta.
  • Lapset voivat heittäytyä luoviksi 500 LEGO palikan kanssa. Mukana on laaja valikoima läpinäkyviä osia. Setin voi yhdistää myös muihin alkuperäisiin LEGO setteihin entistä laajempia rakennelmia ja hauskempia leikkejä varten.
  • Pakkaus sisältää erillisiä palikkapusseja, joista jokainen sisältää LEGO osat 2 rakennelman tekemiseen. Valitse rakennettava malli, avaa palikkapussi ja aloita hauskanpito!
  • Setille on painetut rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sen zoomaus-, kierto- ja visualisointityökalut herättävät rakennusprosessin eloon.
  • LEGO Classic rakennussarjat innostavat loputtomiin luoviin leikkiin. Lasten luovan ajattelun ja ongelmanratkaisutaitojen kehittäminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa!
  • LEGO palikat ja osat valmistetaan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistetaan, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa.
  • Kaikki LEGO lelusetit testataan perusteellisesti, joten ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.