Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Valkoinen rakennuslevy 11010

Suuri, raikas levy rakennustehtviin, leikkeihin ja esitteille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Valkoinen rakennuslevy
SKU 11010
EAN 5702016616613
Kappaleita 1
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 9,95 €

LEGO Valkoinen rakennuslevy 11010 kuvaus

Kaikkien aikojen suurin valkoinen LEGO rakennuslevy! Kirkkaanvalkoisen levyn koko on 25×25 cm. Lapsilla on tilava 32×32-nuppinen LEGO alusta, jolla rakentaa, leikkiä ja esitellä luomuksiaan.

Isompi, parempi, kirkkaampi, valkoisempi!
Ilahduta LEGO rakentajia häikäisevillä rakennusmahdollisuuksilla – jäätyneistä järvistä lumisiin vuoriin, aurinkorannoista avaruusaluksiin! Miksi rakennuslevyn pitäisi olla alimmaisena? Tässä laadukkaassa levyssä on tarpeeksi pitoa pitämään palikat missä tahansa kulmassa, jopa ylösalaisin (toimii mainiosti lasten supersankariseikkailuissa!), ja palikat irtoavat silti vaivattomasti. Kun rakennelma on valmis, lapset voivat esitellä upeat luomuksensa tukevalla rakennuslevyllä ja siirtää niitä turvallisesti.

Rajattomat lelut kehittävät elinikäisiä taitoja
LEGO Classic setit avaavat lapsille oven itseilmaisuun ja rajattomaan leikkiin. Ja kun lapset rakentavat, luovat ja kuvittelevat, heidän ajattelukykynsä ja ongelmanratkaisutaitonsa kehittyvät!

  • Tämä 32×32-nastainen rakennuslevy antaa LEGO rakentajille vakaan valkoisen pohjan luovalle rakentamiselle, innostavan maiseman mielikuvitusleikkiin ja tukevan alustan mallien esittelyyn.
  • Tukevassa, kestävässä ja kauniin valkoisessa 25×25 cm levyssä on 1 024 täydellisesti linjassa olevaa nastaa, joiden täydellinen pito täyttää LEGO rakentajien toiveet kaikissa LEGO rakennustuotteissa.
  • Valkoinen rakennuslevy vie lapset maailmaan, jossa kaikki on mahdollista! Palikat pysyvät paikoillaanmissä tahansa kulmassa (jopa ylösalaisin!) ja irtoavat tarvittaessa helposti. Malleja on helppo esitellä ja siirtää paikasta toiseen.
  • Anna tämä monipuolinen levy LEGO rakentajalle ja katso, kuinka luova rakennelma syntyy! Hieno joulu- tai syntymäpäivälahja 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille, aloittelijoista mestarirakentajiin.
  • Valkoisen LEGO rakennuslevyn mitat ovat 25×25 cm. Se on riittävän suuri rakennushankkeille ja näyttäville malleille (kuka asettaisi minihahmot järjestykseen?). Täydellisesti yhteensopiva kaikkien LEGO rakennussarjojen kanssa.
  • Et tarvitse paristoja kannustamaan lapsia luovaan rakentamiseen. Ojenna rakennuslevy LEGO fanille – hupi alkaa välittömästi!
  • Ei ohjeita eikä valmisteluja. Rakennuslevy vie suoraan rajattomiin mielikuvitusleikkeihin heti, kun se nostetaan pakkauksesta.
  • LEGO Classic setit ovat pullollaan ideoita ja inspiraatiota. Jännittävä palikoiden ja osien valikoima loppumattomaan ja rajattomaan leikkiin. Lasten luovan ajattelunkehittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa!
  • LEGO palikat täyttävät alan tiukimmat standardit. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958 lähtien.
  • The LEGO Groupin LEGO Classic palikat ja osat käyvät läpi perusteelliset testit, joissa varmistaaksemme, että jokainen lelusettimme täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.