Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Palikat ja talot 11008

Erilaisten kotien rakennuslelu, joka innostaa luovaan rakentamiseen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Palikat ja talot
SKU 11008
EAN 5702016616590
Kappaleita 270
Sarja LEGO Classic
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Palikat ja talot 11008 kuvaus

Lapset ymmärtävät kodin merkityksen hyvin varhaisessa vaiheessa. Siksi tämä LEGO Classic Palikat ja Talot setti on paras tapa tutustuttaa lapset luovaan rakentamiseen. Kun lapset rakentavat, leikkivät ja rakentavat uudelleen, he oppivat taitoja, jotka kestävät eliniän.

Kannusta lapsia rakentamaan hauskalla LEGO talovalikoimalla
Neljä vuotta täyttäneistä tytöistä ja pojista on hauska koota ja leikkiä kuudella helposti rakennettavalla LEGO mallilla. Settiin sisältyy omakotitalo, majakka, iglu, linna, pikkumökki ja tuulimylly. Rakentaminen sujuu nopeasti selkeillä ohjeilla. Malleissa on hauskoja ominaisuuksia, kuten tuulimyllyn pyörivät lavat. Kun lapset ovat koonneet mallit, jäljellä olevista palikoista voi rakentaa oman unelmakodin.

Kehitä keskeisiä taitoja LEGO Classic rakennusleluilla
LEGO Classic rakennussarjat ovat pullollaan ideoita ja inspiraatiota. Hauskat mallit ja selkeät oppaat auttavat alkuun. Lapset löytävät omien luomusten rakentamisen ilon, ja leikki kehittäätulevaisuudessa tarvittavia tärkeitä taitoja.

  • Lapset rakentavat ensin kuusi erilaista asuinpaikkaa. Kun luovuus pääsee vauhtiin, rakennetaan oma unelmakoti. Mitä seuraavaksi? Monipuolisen lelun rajattomat mielikuvitusleikit ja rakentamisen ilo tekevät kaiken mahdolliseksi.
  • 270-osaisesta setistä voi rakentaa kuusi asuinpaikkaa: omakotitalon, majakan, iglun, linnan, pikkumökin ja tuulimyllyn. Omien luomusten rakentaminen kehittää tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän.
  • Lapset nauttivat rakentamisesta ja malleilla leikkimisestä, mutta kun he pääsevät suunnittelemaan omia luomuksiaan, mielikuvitus lähtee lentoon! Palikat ja osat voi yhdistää muihin LEGO leikkisetteihin.
  • 4 vuotta täyttäneet pojat ja tytöt ihastuvat tähän hauskaan rakennussarjaan. Opettavainen LEGO lelu on loistava syntymäpäivä- tai joululahja lapsille, jotka ovat kiinnostuneita talojen, tuulimyllyjen, majakoiden ja iglujen rakentamisesta.
  • LEGO Classic Palikat ja talot tutustuttaa lapset luovan rakentamisen riemuun. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO setteihin.
  • Ei tarvitse paristoja, joten hupi ei lopu kesken. Loputon luova leikki syntyy lasten mielikuvituksesta. Se kehittää kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisutaitoja ja antaa lapsille onnistumisen ilon.
  • Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet varmistavat, että lapset pääsevät rakentamaan LEGO aloitusmalleja heti, kun pakkaus on avattu. Leikkien edetessä lasten mielikuvitus keksii uusia jännittäviä mahdollisuuksia.
  • LEGO Classic setit innostavat rajattomaan leikkiin palikoiden, osien, ideoiden ja inspiraation parissa. Lasten luovan ajattelun kehittäminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa ja helppoa!
  • Kaikki LEGO palikat täyttävät alan tiukimmat laatustandardit. Tämä tarkoittaa, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO täyttää maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO palikoita ja paloja, jotta sinä voit olla varma, että lelu on turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.