Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10952 Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet

Maatilan täydeltä opettavaisia eläintenhoitoleikkejä

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet
SKU 10952
Kappaleita 97
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 89,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10952 Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet kuvaus

  • LEGO® DUPLO® Kaupunki Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet (10952) lelusetti kutsuu eläimiä ja maatilan ajoneuvoja rakastavat taaperot hauskoihin, opettavaisiin leikkeihin.
  • Sisältää traktorin, possun, lampaan, hevosen, koiran, kanan, kukon, 2 lehmää, 4 LEGO® DUPLO® hahmoa, rakennettavan navetan, aidon näköisen heinäpaalin ja paljon hienoja tarvikkeita.
  • Lasten hienomotoriset, sosiaaliset ja emotionaaliset taidot ja mielikuvitus kehittyvät hauskojen maatilaleikkien parissa. Lapset voivat leikkiä ruokkivansa eläimiä ja ratsastavansa hevosella.
  • Upea joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pienille 2 vuotta täyttäneille maanviljelijöille, jotka rakastavat eläimiä tai traktoreita, tai kiinnostuvat muuten vain ihan kaikesta.
  • Navetta on 23 cm korkea, 20 cm leveä ja 11 cm syvä. Tämän monipuolisen lelusetin voi koota monilla eri tavoilla, ja sen voi yhdistää kaikkiin muihin LEGO® DUPLO® maatilaleluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit sisältävät erityisesti taaperoille sopivia ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.