Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet 10952

Maatilan tydelt opettavaisia elintenhoitoleikkej

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet
SKU 10952
EAN 5702016889499
Kappaleita 97
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 62,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet 10952 kuvaus

LEGO DUPLO Kaupunki Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet (10952) on hauska maatila, joka kutsuu alle kouluikäiset opettavaisiin leikkeihin. Elämistä tai traktoreista pitävien lasten taidot kehittyvät tämän mainion lelun parissa.

Opettavaisia maatilaleikkejä taaperoille
LEGO DUPLO maatila kutsuu hauskoihin, opettavaisiin leikkeihin. Setissä on maatilan rakennuksia ja traktori sekä possu, lammas, hevonen, koira, kana, kukko ja lehmiä. Maatilan askareet kehittävät taaperoiden hienomotorisia, sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja. Päivän päätteeksi on aika laittaa eläimet yöpuulle – leikit jatkuvat huomenna!

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat alle kouluikäiset lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, itseilmaisuun ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten leikkiin DUPLO lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Kaupunki Navetta, traktori ja maatilan hoitoeläimet (10952) lelusetti kutsuu eläimiä ja maatilan ajoneuvoja rakastavat taaperot hauskoihin, opettavaisiin leikkeihin.
  • Sisältää traktorin, possun, lampaan, hevosen, koiran, kanan, kukon, 2 lehmää, 4 LEGO DUPLO hahmoa, rakennettavan navetan, aidon näköisen heinäpaalin ja paljon hienoja tarvikkeita.
  • Lasten hienomotoriset, sosiaaliset ja emotionaaliset taidot ja mielikuvitus kehittyvät hauskojen maatilaleikkien parissa. Lapset voivat leikkiä ruokkivansa eläimiä ja ratsastavansa hevosella.
  • Upea joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pienille 2 vuotta täyttäneille maanviljelijöille, jotka rakastavat eläimiä tai traktoreita, tai kiinnostuvat muuten vain ihan kaikesta.
  • Navetta on 23 cm korkea, 20 cm leveä ja 11 cm syvä. Tämän monipuolisen lelusetin voi koota monilla eri tavoilla, ja sen voi yhdistää kaikkiin muihin LEGO DUPLO maatilaleluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit sisältävät erityisesti taaperoille sopivia ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.