Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Numerojuna – opi laskemaan 10954

Taaperot rakentavat, leikkivt ja oppivat Numerojunan matkassa!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Numerojuna – opi laskemaan
SKU 10954
EAN 5702016911114
Kappaleita 23
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Numerojuna – opi laskemaan 10954 kuvaus

Hyppää uuden, värikkään LEGO DUPLO Ensimmäinen Numerojuna – opi laskemaan (10954) setin matkaan. Mukana on 10 numeropalikkaa, joita taaperot voivat lastata kyytiin, purkaa kyydistä, pinota ja lajitella, sekä tytön, pojan ja koiran DUPLO hahmot – loputtomiin hauskoihin ja opettavaisiin leikkeihin.

Mainio tapa tutustuttaa alle kouluikäiset numeroihin
Taaperot voivat lastata palikoita junan vaunuihin ja purkaa niitä kyydistä, asettaa ne jonoon oikeaan järjestykseen ja rakentaa niistä numeromuurin. Junassa on liikkuvat pyörät, avattava katto ja ystävällisiä DUPLO-hahmoja hauskoihin leikkeihin. Numerojuna vie taaperosi kekseliäiden ja kehittävien leikkien maailmaan!

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat pienet lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, ilmaisemaan itseään ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten rakennushetkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • Opeta taaperolle numerot LEGO DUPLO Ensimmäinen Numerojuna – opi laskemaan (10954) setin avulla. Tämä tutun Numerojunan uusi versio sisältää entistä enemmän värikästä ja opettavaista huvia.
  • Mukana on 10 numeropalikkaa työnnettävän junan vaunuissa sekä tytön, pojan ja koiran LEGO DUPLO hahmot innostamaan mielikuvitusleikkeihin.
  • Taaperoiden hienomotoriset taidot kehittyvät, kun he ajavat junalla, lastaavat sen, purkavat lastin ja pinoavat ja lajittelevat numeropalikoita. Tutkiessaan leikkimahdollisuuksia lapset tutustuvat myös väreihin ja numeroihin.
  • Numerojunassa on suloisia hahmoja ja värikkäitä helposti poimittavia palikoita, joten se sopii mainiosti 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille – ja aikuisille, jotka haluavat olla mukana pienten lastensa tärkeissä kehitysaskelissa.
  • Lelusetti on 10 cm korkea ja 47 cm pitkä. Se on helppo yhdistää muihin LEGO DUPLO setteihin antamaan ideoita uusiin kekseliäisiin leikkeihin.
  • Taaperoille sopivassa kuvitetussa leikkialustassa on todellisen kokoisia kuvia lelusetistä. Ne havainnollistavat, miten osat yhdistetään junaksi.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.