Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10951 Hevostalli ja hoitoponit

Opettavaisia leikkejä ponitallilla

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Hevostalli ja hoitoponit
SKU 10951
Kappaleita 65
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 34,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10951 Hevostalli ja hoitoponit kuvaus

  • LEGO® DUPLO® Kaupunki Hevostalli ja hoitoponit (10951) innostaa loputtomiin hauskoihin ja opettavaisiin leikkeihin 2 söpöllä ponilla. Setti sisältää kaiken tarvittavan ponien hoitoon pienelle eläinten ystävälle.
  • Mukana on tyttö- ja poikahahmo, 2 söpöä ponia, rakennettava tutunnäköinen talli, jossa on avattavat ovet, sekä vesisaavi, porkkanoita ja oikean näköinen heinäpaali.
  • Lasten hienomotoriset, sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun he leikkivät ratsastavansa poneilla ja hoitavansa niitä. Poneja voi ruokkia ja harjata ja niille voi valmistella mukavat olot yöksi.
  • Hieno lahja kehittäviin leikkeihin 2 vuotta täyttäneille lapsille. Mainio joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja!
  • Tallirakennus on 19 cm korkea, 15 cm leveä ja 9 cm syvä. Lelusetin voi koota monella eri tavalla, ja se on helppo yhdistää muihin LEGO® DUPLO® maatilaleluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin malleihin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO® DUPLO® lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä ominaisuuksia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO® DUPLO® lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät vaativat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.