Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10773 Minni Hiiren jäätelökioski

Täydellinen rakennettava lelu rantaseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Minni Hiiren jäätelökioski
SKU 10773
EAN 5702016913132
Kappaleita 100
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 24,95 €
Julkaisupäivä 1. kesäkuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10773 Minni Hiiren jäätelökioski kuvaus

  • Jännittävä LEGO® ǀ Disney Mikki Hiiren potkurikone (10772) setti kutsuu lapset rakentelemaan ja moniin hauskoihin roolileikkeihin. Rakennustaidot kehittyvät, kun lapset huoltavat hienoa lentokonetta ja lentävät sillä.
  • Täydellinen lahja 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat olla leikkikentän trendien edelläkävijöitä! Yllätä lapsi luovalla lahjalla, joka kehittää rakennustaitoja ja mielikuvitusta ja viihdyttää tuntikausia.
  • Sopiva setti mukaan matkalle. Lentokonelelun rakentaminen aloitetaan aloituspalikka-alustasta. Sen avulla rakentaminen sujuu nopeasti ja leikkeihin jää enemmän aikaa. Mukana on myös minihahmo ja harvinainen Mikki-laatta!
  • Tämä LEGO® ǀ Disney setti on täynnä hauskoja yksityiskohtia ja tarvikkeita, kuten huoltotyökaluteline, jossa on jakoavain- ja suihkepullo, ja pieni lippurakennelma. Niiden avulla roolileikit yltyvät entisestään.
  • Setti on 6 cm korkea ja 14 cm leveä, mainion kokoinen loputtomiin leikkeihin. Koska setti on yhteensopiva muiden LEGO® palikoiden kanssa, lapset voivat laajentaa settiä sitä mukaa, kun heidän itseluottamuksensa rakentamisessa kasvaa.
  • Ilahduta pieniä rakentajia upealla rakennuselämyksellä. Lapset oppivat rakentamaan helppojen kuvaohjeiden avulla – lukutaitoa ei tarvita. Digitaalisten Instructions PLUS -ohjeet sisältävät käteviä zoomaus- ja tallennustyökaluja.
  • 4+-setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä, kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.