Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Minni Hiiren jäätelökioski 10773

Tydellinen rakennettava lelu rantaseikkailuihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Minni Hiiren jäätelökioski
SKU 10773
EAN 5702016913132
Kappaleita 100
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 17,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Minni Hiiren jäätelökioski 10773 kuvaus

Auta lapsia oppimaan uusia rakennustaitoja tämän LEGO ǀ Disney Mikki ja ystävät Minni Hiiren jäätelökioski (10773) setin avulla. 4 vuotta täyttäneille lapsille sopiva hauska setti on täynnä kehittävää puuhaa, joka edistää lasten keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisutaitoja ja kannustaa sinnikkyyteen leikeissä.

Aloita rakentaminen ja leikit heti
Tässä LEGO 4+ kioskisetti on täynnä hauskoja osia, jotka kutsuvat lapset upeisiin leikkielämyksiin. Jokainen palikkapussi sisältää osat kokonaiseen malliin, jonka lapset voivat rakentaa nopeasti ja aloittaa leikit pian! Mukana on myös aloituspalikka vauhdittamaan rakentamisen aloittamista.

Hauskaa huvia koko perheelle
4+-settien parissa aikuiset saavat kokea hauskoja hetkiä lasten kanssa. Tämän setin mukana on selkeät kuvaohjeet, joiden avulla kaikki osaavat rakentaa – lukutaitoa ei tarvita. Tämän setin Instructions PLUS -rakennusohjeet löytyvät myös ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta. Sovelluksessa lapset näkevät rakennusprosessin selkeästi ja voivat tallentaa edistymisensä, jotta he voivat jatkaa rakentamista milloin tahansa.

  • Jännittävä LEGO ǀ Disney Mikki Hiiren potkurikone (10772) setti kutsuu lapset rakentelemaan ja moniin hauskoihin roolileikkeihin. Rakennustaidot kehittyvät, kun lapset huoltavat hienoa lentokonetta ja lentävät sillä.
  • Täydellinen lahja 4 vuotta täyttäneille lapsille, jotka haluavat olla leikkikentän trendien edelläkävijöitä! Yllätä lapsi luovalla lahjalla, joka kehittää rakennustaitoja ja mielikuvitusta ja viihdyttää tuntikausia.
  • Sopiva setti mukaan matkalle. Lentokonelelun rakentaminen aloitetaan aloituspalikka-alustasta. Sen avulla rakentaminen sujuu nopeasti ja leikkeihin jää enemmän aikaa. Mukana on myös minihahmo ja harvinainen Mikki-laatta!
  • Tämä LEGO ǀ Disney setti on täynnä hauskoja yksityiskohtia ja tarvikkeita, kuten huoltotyökaluteline, jossa on jakoavain- ja suihkepullo, ja pieni lippurakennelma. Niiden avulla roolileikit yltyvät entisestään.
  • Setti on 6 cm korkea ja 14 cm leveä, mainion kokoinen loputtomiin leikkeihin. Koska setti on yhteensopiva muiden LEGO palikoiden kanssa, lapset voivat laajentaa settiä sitä mukaa, kun heidän itseluottamuksensa rakentamisessa kasvaa.
  • Ilahduta pieniä rakentajia upealla rakennuselämyksellä. Lapset oppivat rakentamaan helppojen kuvaohjeiden avulla – lukutaitoa ei tarvita. Digitaalisten Instructions PLUS -ohjeet sisältävät käteviä zoomaus- ja tallennustyökaluja.
  • 4+-setit opettavat lapset rakentamaan hauskalla tavalla. Helpot rakennusvaiheet kehittävät lasten itseluottamusta. Settien parissa lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon.
  • LEGO osat täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että niitä on helppo käsitellä lasten pienillä käsillä, kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikoita ja osia testataan lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.