Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10927 Pizzakoju

Pizzakoju-roolileikki – tarjoilee hupia taaperoille!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Pizzakoju
SKU 10927
EAN 5702016618167
Kappaleita 18
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10927 Pizzakoju kuvaus

  • Monipuolinen LEGO® DUPLO® Pizzakoju tarjoaa taaperoille, vanhemmille ja hoitajille yhteistä roolileikkiaikaa. Tämä alle kouluikäisten lelu on juuri sopiva LEGO® aloitussetti täynnä mahdollisuuksia oppia leikin varjolla.
  • Söpö koira katselee toiveikkaana pizzakokkia, joka valmistaa herkullista pizzaa kojussaan. Värikkäässä, nykyaikaisessa pizzakojussa on puinen työtaso sekä ruokalista, pöytä, tuoli – ja pizzaa!
  • Taaperoiden hienomotoriikka sekä sosiaaliset ja emotionaaliset taidot kehittyvät, kun he rakentavat tämän leikkisetin aina uusiin leikkeihin. Kokkaa ja tarjoile herkullista pizzaa. Onko koira ansainnut palan?
  • Pojista ja tytöistä on hauskaa leikkiä kekseliäitä tarinoita tällä hauskalla pizzakojulla. Lapset tarjoilevat hupia koko päivän tässä hauskassa miniravintolassa! Upea lahja 2 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Pizzakoju on 11 cm korkea, 9 cm pitkä ja 7 cm leveä. Muunneltavan leikkisetin voi yhdistää saumattomasti muihin LEGO® DUPLO® setteihin laajentaen lasten roolileikkejä ja oppimismahdollisuuksia.
  • Tähän alle kouluikäisten opettavaiseen leluun ei tarvita paristoja – joten hupi ei lopu kesken! LEGO® DUPLO® ruokkii lasten luovuutta, mielikuvitusta ja käytännöllistä ajattelua.
  • Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet varmistavat, että lapset osaavat koota tämän LEGO® DUPLO® Pizzakojun ja pääsevät nopeasti leikkien makuun. Ja mitä pidempään leikki kestää, sitä jännittävämpiä tarinoita mielikuvitus tuottaa.
  • LEGO® DUPLO® Kaupunki sarjan lelut sisältävät helposti käsiteltäviä palikoita ja ystävällisiä, tuttuja hahmoja. Ne kehittävät lasten luovaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja ja innostavat loputtomiin kekseliäisiin leikkeihin.
  • LEGO® DUPLO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit varmistaen, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia testataan äärimmäisyyksiin, jotta ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit. Voit olla varma, että lelu on täysin turvallinen lapsellesi.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.