Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Huvipuisto 10956

Koko perhe viihtyy hauskassa huvipuistossa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Huvipuisto
SKU 10956
EAN 5702016911336
Kappaleita 95
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Huvipuisto 10956 kuvaus

Suuntaa taaperosi kanssa mielikuvitusretkelle LEGO DUPLO Kaupunki Huvipuistoon (10956) ja tutustu upeiden vetonaulojen kokonaisuuteen, joka innostaa, kiehtoo ja viihdyttää lapsia ja tukee heidän kehitystään.

Viihtyisiä huvipuistohetkiä koko perheelle!
Lähde 7 DUPLO hahmon – 2 naisen, 1 miehen ja 4 lapsen – kanssa hauskalle, värikkäälle, kiehtovalle ja kehittävälle retkelle huvipuistoon! Tässä monipuolisessa lelussa on hahmojen käyttöön liukumäkiä, joita voi laskea, mekaaninen karuselli, jonka kyytiin voi nousta, iso maailmanpyörä, jossa on 3 värikästä koria, juna, jolla voi ajella ympäri puistoa, sekä tarvikkeina nakkisämpylöitä, jäätelö, kamera, ilmapalloja, kuppikakkuja, luuta ja nallekarhu. Mukana on myös väriä vaihtavat ”sateenkaarivalot”, jotka luovat aitoa huvipuiston tunnelmaa.

Opettavaisia leluja taaperoiden rakennusleikkeihin
LEGO DUPLO lelut kutsuvat pienet lapset loputtomiin hauskoihin leikkeihin, ilmaisemaan itseään ja oppimaan uutta iloisissa merkeissä. Kun vanhemmat liittyvät mukaan lasten rakennushetkiin DUPLO-lelusettien parissa, he saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO Kaupunki Huvipuisto (10956) on tulvillaan upeaa nähtävää, erilaisia toimintoja ja koko perheen huvia. Setti innostaa, kiehtoo ja viihdyttää lapsia ja tukee heidän kehitystään.
  • Sisältää 7 DUPLO hahmoa – 2 naista, 1 miehen ja 4 lasta – 2 liukumäkeä, mekaanisen karusellin, pyörivän maailmanpyörän, jossa on 3 värikästä koria, työnnettävän junan ja paljon hauskoja tarvikkeita.
  • Sisältää loputtomiin roolileikkeihin kannustavia tarvikkeita, kuten nakkisämpylöitä, jäätelön, kameran, ilmapalloja, kuppikakkuja, luudan ja nallen. Mukana on myös väriä vaihtavat ”sateenkaarivalot” (mukana on 3 LR44-paristoa).
  • Tämä suuri, värikäs ja yksityiskohtainen lelusetti on pullollaan ideoita kehittäviin, hauskoihin leikkeihin. Setti innostaa luoviin leikkeihin, kehittää hienomotorisia taitoja ja saa pienten lasten mielikuvituksen täyteen vauhtiin.
  • Tämä yksityiskohtia pursuava huvipuisto kutsuu 2 vuotta täyttäneet lapset loputtomiin opettavaisiin leikkeihin. Leikkien lomassa vanhemmat saavat olla mukana lapsen arvokkaissa kehitysaskelissa.
  • Lelusetti on 28 cm korkea, 123 cm leveä ja 28 cm syvä, ja sen voi koota eri tavoilla ja yhdistää muihin LEGO DUPLO leluihin.
  • Rakennusohjeiden hauska kuvatarina liittyy setin osiin, mikä tuo lisää iloa luovaan rakentamiseen ja mielikuvitusleikkeihin.
  • Kaikki LEGO DUPLO lelusetit ovat asiantuntijoiden suunnittelemia, ja ne sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia. Näiden settien parissa voi leikkiä loputtomasti kehittäviä leikkejä, joihin vanhemmatkin voivat osallistua.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.