Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Minnin koti ja kahvila 10942

Mielikuvitusleikkej kodissa ja kahvilassa Disneyn tyyliin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Minnin koti ja kahvila
SKU 10942
EAN 5702016911244
Kappaleita 91
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 41,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Minnin koti ja kahvila 10942 kuvaus

Jos etsit nukkekotia, jossa on Disneyn taikaa, LEGO DUPLO ǀ Disney Minnin koti ja kahvila (10942) vie lukemattomiin mielikuvitusleikkeihin.

Paljon puuhaa ja leikkejä Disneyn faneille
Minni Hiirestä ja Iines Ankasta pitävät lapset pääsevät kokemaan Disneyn taian tämän koti- ja kahvila-aiheisen lelun rakennussarjan parissa. Setti on pullollaan hienoja yksityiskohtia ja upeita tarvikkeita, jotka innostavat keksimään mielikuvitustarinoita ja oppimaan uutta leikkien lomassa. Lapset voivat nauttia teetä ja vohveleita, hoitaa kukkia tai leikkiä yökyläilyä, ja hauskat leikit Minnin ja Iineksen kanssa eivät lopu koskaan.

Opi uusia taitoja Disneyn tuttujen hahmojen kanssa
Kaikki LEGO DUPLO │ Disney rakennussarjat ovat ammattilaisten suunnittelemia. Ne sisältävät tuttuja hahmoja ja kekseliäitä yksityiskohtia, joiden avulla vanhemmat ja taaperot pääsevät uppoutumaan yhteisiin rakennushetkiin ja leikkeihin. Samalla vanhemmat saavat olla mukana taaperoiden tärkeissä kehitysaskelissa.

  • LEGO DUPLO ǀ Disney Minnin koti ja kahvila (10942) on taaperoikäisille suunnattu nukkekotiaiheinen lelusetti, joka on pullollaan kivoja tarvikkeita.
  • Setissä on Minni Hiiren ja Iines Ankan minihahmot sekä rakennettava talo ja kahvilla erilaisine tarvikkeineen. Niiden parissa on kiva syventyä kekseliäisiin roolileikkeihin kokkauksen, ruokailun, yökyläilyn ja puutarhanhoidon merkeissä.
  • Taaperoikäiset voivat leikkiä LEGO DUPLO hahmoilla ja nauttia mukaansatempaavista, loputtomista roolileikeistä eri ympäristöissä. Leikkien lomassa sosiaaliset, emotionaaliset ja hienomotoriset taidot kehittyvät.
  • Tämä lelusetti yhdistää konkreettiset, luovat rakennusleikit Disneyn taikaan. Kiehtova kokonaisuus imaisee 2 vuotta täyttäneet lapset roolileikkien maailmaan.
  • Tämä monipuolinen lelusetti on 22 cm korkea, 38 cm leveä ja 22 cm syvä, ja sen voi järjestää eri tavoin loputtomiin leikkeihin.
  • Setti sisältää hurjasti tarvikkeita – kuppikakkuja, vohveleita, teekannun, kastelukannun, luudan, leivän ja vatkaimen. Ne inspiroivat hauskoja tarinoita, joissa syödään aamiaista ystävän kanssa tai hoidetaan kukkia.
  • Setti sisältää yksinkertaiset painetut ohjeet, joilla vanhemmat voivat auttaa lapsia rakentamisessa.
  • Asiantuntemuksella suunnitellut LEGO DUPLO │ Disney rakennussarjat sisältävät kekseliäitä yksityiskohtia ja tuttuja hahmoja vanhempien ja taaperoiden loputtomiin yhteisiin leikkeihin. Samalla vanhemmat saavat seurata taaperoiden kehitysaskelia.
  • LEGO DUPLO lelusetit täyttävät alan tiukat laatustandardit. Näin varmistamme, että osia on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat lasten turvallisuutta koskevat standardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.