Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Deluxe-palikkarasia 10914

Ilahduta taaperoita heidn ensimmisell isolla LEGO DUPLO setilln!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Deluxe-palikkarasia
SKU 10914
EAN 5702016617757
Kappaleita 85
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Deluxe-palikkarasia 10914 kuvaus

Monipuolinen LEGO DUPLO Deluxe-palikkarasia houkuttelee luovaan leikkiin ja tukee lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla. Värikkäät palikat ja erikoisosat on suunniteltu alle kouluikäisten iloksi ja kiehtoviin leikkeihin.Taaperon LEGO rakennuslelu – mukana oma säilytyslaatikko!Tukevan lelulaatikon sisältä löydät inspiraatiota ja ideoita, jotka lumoavat ja innostavat taaperoita. Ikkuna kutkuttaa mielikuvitusta, ja pakkauksessa on myös numeropalikat 1–3 numeroleikkeihin sekä tietenkin hämmästyttävä valikoima LEGO palikoita sateenkaaren väreissä. Osallistu kekseliäisiin leikkeihin ja seuraa, kuinka taaperot yhdistävät palikat ja osat aina uudella tavalla. Näin olet mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.Opettavaisia leluja taaperoilleLEGO DUPLO setit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Värikkäät, helposti pideltävät palikat ruokkivat mielikuvitusta ja kannustavat luovaan leikkiin.

  • Motivoi taaperoita LEGO DUPLO palikoilla ja osilla. Lapsen kehitystä tukevat loputtomat mahdollisuudet luoviin, konkreettisiin leikkeihin.
  • Ruoki lapsen mielikuvitusta 85 värikkäällä palikalla, kuten hauskalla ikkunalla ja numeropalikoilla 1–3. Monipuolinen lelu innostaa loputtomiin leikkeihin, joiden parissa oppii uutta.
  • Setti sisältää nykyaikaisia rakennuksia, ihmishahmoja ja esineitä, joiden avulla vanhempien on helppo osallistua kekseliäisiin leikkeihin ja olla mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.
  • Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää setin värikkäät palikat ja osat. Tämä opettavainen lelu onkin hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille.
  • Värikäs valikoima palikoita, osia, numeroita ja ihmisiä säilytetään kätevästi vihreässä säilytyslaatikossa, jossa on LEGO DUPLO tyylinen 8-nastainen kansi. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin DUPLO-setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Konkreettinen leikki voi alkaa heti. Hauskuuden lähteenä on yksinomaan lasten rajaton mielikuvitus!
  • Selkeä opas antaa vanhemmille ja taaperoille ideoita ja inspiraatiota rakentamiseen. Luova rakentaminen ja mielikuvitukselliset roolileikit tukevat lapsen kehitystä.
  • LEGO DUPLO leikkisetit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Ne on suunniteltu huolella nimenomaan aloittaville rakentajille ja kannustavat lapsia loputtomiin, idearikkaisiin leikkeihin.
  • Alle kouluikäisille suunnatut opettavaiset LEGO DUPLO lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • LEGO DUPLO palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, purtu ja testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Voit olla varma, että tämä DUPLO-rakennuslelu täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.