Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10914 Deluxe-palikkarasia

Ilahduta taaperoita heidän ensimmäisellä isolla LEGO DUPLO setillään!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Deluxe-palikkarasia
SKU 10914
Kappaleita 85
Sarja LEGO DUPLO
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10914 Deluxe-palikkarasia kuvaus

  • Motivoi taaperoita LEGO® DUPLO® palikoilla ja osilla. Lapsen kehitystä tukevat loputtomat mahdollisuudet luoviin, konkreettisiin leikkeihin.
  • Ruoki lapsen mielikuvitusta 85 värikkäällä palikalla, kuten hauskalla ikkunalla ja numeropalikoilla 1–3. Monipuolinen lelu innostaa loputtomiin leikkeihin, joiden parissa oppii uutta.
  • Setti sisältää nykyaikaisia rakennuksia, ihmishahmoja ja esineitä, joiden avulla vanhempien on helppo osallistua kekseliäisiin leikkeihin ja olla mukana pienten rakentajien tärkeissä kehitysaskelissa.
  • Pienten käsien on helppo poimia ja kiinnittää setin värikkäät palikat ja osat. Tämä opettavainen lelu onkin hieno joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 1,5 vuotta täyttäneille taaperoille.
  • Värikäs valikoima palikoita, osia, numeroita ja ihmisiä säilytetään kätevästi keltaisessa säilytyslaatikossa, jossa on LEGO® DUPLO® tyylinen 8-nastainen kansi. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin DUPLO®-setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Konkreettinen leikki voi alkaa heti. Hauskuuden lähteenä on yksinomaan lasten rajaton mielikuvitus!
  • Selkeä opas antaa vanhemmille ja taaperoille ideoita ja inspiraatiota rakentamiseen. Luova rakentaminen ja mielikuvitukselliset roolileikit tukevat lapsen kehitystä.
  • LEGO® DUPLO® leikkisetit ovat hienoja lahjoja taaperoille. Ne on suunniteltu huolella nimenomaan aloittaville rakentajille ja kannustavat lapsia loputtomiin, idearikkaisiin leikkeihin.
  • Alle kouluikäisille suunnatut opettavaiset LEGO® DUPLO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että pikku käsien on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa palikat – ja näin on ollut jo vuodesta 1969!
  • LEGO® DUPLO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, purtu ja testattu kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Voit olla varma, että tämä DUPLO®-rakennuslelu täyttää maailman tiukimpien laatu- ja turvallisuusstandardien vaatimukset.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.