Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10924 Salama McQueenin kisapäivä

2-in-1-lelusetissä seikkailevat Disneyn ja Pixarin Autot-elokuvasta tutut Salama McQueen ja Martti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 10924
Kappaleita 42
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10924 Salama McQueenin kisapäivä kuvaus

  • Hulvattoman hauska kisa pääsee alkuun LEGO® DUPLO® │ Disney ja Pixar Autot Salama McQueenin kisapäivä -lelusetillä (10924). Se turboahtaa taaperon mielikuvituksen täyteen vauhtiin ja tukee tärkeiden taitojen kehitystä.
  • Autot-elokuvan Salama McQueen ja Martti tukevat taaperon tunnetaitojen kehitystä. Tutut radat ja korjaamot tarjoavat puitteet rajattomille mielikuvituksellisille roolileikeille.
  • Voit ajaa Salama McQueenin Piston Cupin voittoon, hinata häntä Martin vetokoukulla ja korjata vikoja lelukorjaamossa. Lasten hienomotoriikka kehittyy rajattomissa roolileikeissä ja mielikuvitusseikkailuissa.
  • Pienten käsien on helppo poimia lelusetin osia ja rakentaa sekä leikkiä niillä. Mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Salama McQueenin korkeus on 4 cm, pituus 6 cm ja leveys 10 cm. Martin korkeus on 13 cm, pituus 12 cm ja leveys 12 cm. Hauskat leikit yltyvät, kun tämä lelusetti yhdistetään muihin LEGO® DUPLO® setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä roolileikki toimii lasten mielikuvituksella. Paristottomat lelut innostavat leikkeihin, joiden parissa viihtyy. Leikit tukevat lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla.
  • Selkeiden ohjeiden ansiosta vanhempien ja hoitajien on helppo ja hauska koota lelusetti taaperonsa kanssa. Osia voi järjestellä aina uusilla tavoilla, joten uusia leikkimahdollisuuksia on rajattomasti.
  • LEGO® DUPLO® │ Disney ja Pixar -lelusetit innostavat taaperoita viihtymään loputtomissa leikeissä. Suositut elokuvahahmot seikkailevat mukana jännittävissä tilanteissa. Niiden parissa myös vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa lapsen kehityksen tärkeät hetket.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa ja analysoi LEGO® DUPLO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pienen rakentajan DUPLO-lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.