Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10924 Salama McQueenin kisapäivä

2-in-1-lelusetissä seikkailevat Disneyn ja Pixarin Autot-elokuvasta tutut Salama McQueen ja Martti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Salama McQueenin kisapäivä
SKU 10924
EAN 5702016618136
Kappaleita 42
Sarja LEGO Disney
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10924 Salama McQueenin kisapäivä kuvaus

  • Hulvattoman hauska kisa pääsee alkuun LEGO® DUPLO® │ Disney ja Pixar Autot Salama McQueenin kisapäivä -lelusetillä (10924). Se turboahtaa taaperon mielikuvituksen täyteen vauhtiin ja tukee tärkeiden taitojen kehitystä.
  • Autot-elokuvan Salama McQueen ja Martti tukevat taaperon tunnetaitojen kehitystä. Tutut radat ja korjaamot tarjoavat puitteet rajattomille mielikuvituksellisille roolileikeille.
  • Voit ajaa Salama McQueenin Piston Cupin voittoon, hinata häntä Martin vetokoukulla ja korjata vikoja lelukorjaamossa. Lasten hienomotoriikka kehittyy rajattomissa roolileikeissä ja mielikuvitusseikkailuissa.
  • Pienten käsien on helppo poimia lelusetin osia ja rakentaa sekä leikkiä niillä. Mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja 2 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Salama McQueenin korkeus on 4 cm, pituus 6 cm ja leveys 10 cm. Martin korkeus on 13 cm, pituus 12 cm ja leveys 12 cm. Hauskat leikit yltyvät, kun tämä lelusetti yhdistetään muihin LEGO® DUPLO® setteihin.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä roolileikki toimii lasten mielikuvituksella. Paristottomat lelut innostavat leikkeihin, joiden parissa viihtyy. Leikit tukevat lapsen kehitystä lukemattomilla tavoilla.
  • Selkeiden ohjeiden ansiosta vanhempien ja hoitajien on helppo ja hauska koota lelusetti taaperonsa kanssa. Osia voi järjestellä aina uusilla tavoilla, joten uusia leikkimahdollisuuksia on rajattomasti.
  • LEGO® DUPLO® │ Disney ja Pixar -lelusetit innostavat taaperoita viihtymään loputtomissa leikeissä. Suositut elokuvahahmot seikkailevat mukana jännittävissä tilanteissa. Niiden parissa myös vanhemmat ja hoitajat saavat tilaisuuden jakaa lapsen kehityksen tärkeät hetket.
  • LEGO® DUPLO® rakennussarjat täyttävät alan tiukimmat standardit. Varmistamme, että palikoita on helppo poimia, kiinnittää ja irrottaa pienillä käsillä – ja näin on ollut jo vuodesta 1969.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, taivuttaa ja analysoi LEGO® DUPLO® palikoita ja osia varmistaakseen, että jokaisen pienen rakentajan DUPLO-lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.