Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10276 Colosseum

Rakenna Rooman tunnetuimman nähtävyyden kolossaalinen pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Colosseum
SKU 10276
Kappaleita 9036
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 499,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10276 Colosseum kuvaus

  • Herätä eloon Colosseumin palikoista rakennettava pienoismalli tämän kiehtovan ja palkitsevan aikuisille suunnatun LEGO® Colosseum (10276) rakennussarjan avulla.
  • Tyrmistyttävän upea 9 036-osainen Colosseumin pienoismalli on kaikkien aikojen suurin LEGO® setti (tilanne marraskuussa 2020). Siinä riittää tuntikausiksi rentouttavaa puuhaa rakennussarjojen parissa viihtyville aikuisille.
  • Kaikki arkkitehtonisten pienoismallien ystävät ihastuvat tähän upean yksityiskohtaiseen Colosseum-matkamuistoon. Kolmekerroksista mallia koristavat doorilaiset, joonialaiset ja korinttilaiset pylväät.
  • Kun etsit erityistä lahjaa arkkitehtuurin tai historian ystäville, tämä rakennussarja on mainio vaihtoehto. Konkreettisessa rakennuskokemuksessa riittää iloa tuntikausiksi, ja lopputuloksena on ihailevat katseet keräävä Colosseum-malli.
  • Tämä arkkitehtoninen Colosseumin pienoismalli on 27 cm korkea, 52 cm leveä ja 59 cm syvä. 9 036 osaa sisältävä rakennussarja on yksi maailman suurimmista LEGO® seteistä, mutta sitä on silti helppo nostaa ja käännellä.
  • Roomalaiset eivät tarvinneet paristoja, etkä tarvitse sinäkään! Tämä Colosseum-malli toimii mielikuvituksen voimalla – paristoja ei tarvita.
  • Tämän mallin mukana on kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet ja mielenkiintoista tietoa mallista ja historiasta.
  • Setti kuuluu innostavien LEGO® rakennussarjojen valikoimaan, joka on suunniteltu tyylikkäitä tuotteita, kaunista arkkitehtuuria ja yksityiskohtaisia malleja arvostaville LEGO rakennelmien faneille ja harrastajille.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, joten jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä arkkitehtuurimalli on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.