Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Colosseum 10276

Rakenna Rooman tunnetuimman nhtvyyden kolossaalinen pienoismalli

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Colosseum
SKU 10276
EAN 5702016668032
Kappaleita 9036
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 549,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Colosseum 10276 kuvaus

Maan päältä ei löydy toista yhtä majesteettista rakennelmaa kuin Rooman Colosseum. Joten valmistaudu pakenemaan arkea tämän kaikkien aikojen suurimman (tilanne marraskuussa 2020) LEGO rakennelman pariin. Tämä eeppinen 9 036-osainen Colosseumin pienoismalli esittää kuuluisan rakennuksen kaikkia osia upean yksityiskohtaisesti. Mallin aidot yksityiskohdat esittävät ulkomuurin pohjoista julkisivua ja sen ikonisia kaaria. Mallissa on kolme kerrosta, sitä koristavat doorilaiset, joonialaiset ja korinttilaiset pylväät, ja ylin kerros on koristeltu korinttilaisilla seinäpilareilla.

Henkeäsalpaava sisustusesine
LEGO Colosseum (10276) rakennetaan soikealle jalustalle, jotta sitä voi ihastella joka suunnasta. Tämä on yksi kaikkien aikojen suurimmista LEGO malleista, mutta se on helppo nostaa tarkasteltavaksi kaarien läpi kaikista kulmista.

Nautinnollinen rakennusprojekti
Colosseum kuuluu kaunista arkkitehtuuria ja syvällistä muotokieltä rakastaville aikuisille suunnattujen LEGO mallien sarjaan. Se on myös mainio lahja arkkitehtuurin ystäville ja LEGO faneille.

  • Herätä eloon Colosseumin palikoista rakennettava pienoismalli tämän kiehtovan ja palkitsevan aikuisille suunnatun LEGO Colosseum (10276) rakennussarjan avulla.
  • Tyrmistyttävän upea 9 036-osainen Colosseumin pienoismalli on kaikkien aikojen suurin LEGO setti (tilanne marraskuussa 2020). Siinä riittää tuntikausiksi rentouttavaa puuhaa rakennussarjojen parissa viihtyville aikuisille.
  • Kaikki arkkitehtonisten pienoismallien ystävät ihastuvat tähän upean yksityiskohtaiseen Colosseum-matkamuistoon. Kolmekerroksista mallia koristavat doorilaiset, joonialaiset ja korinttilaiset pylväät.
  • Kun etsit erityistä lahjaa arkkitehtuurin tai historian ystäville, tämä rakennussarja on mainio vaihtoehto. Konkreettisessa rakennuskokemuksessa riittää iloa tuntikausiksi, ja lopputuloksena on ihailevat katseet keräävä Colosseum-malli.
  • Tämä arkkitehtoninen Colosseumin pienoismalli on 27 cm korkea, 52 cm leveä ja 59 cm syvä. 9 036 osaa sisältävä rakennussarja on yksi maailman suurimmista LEGO seteistä, mutta sitä on silti helppo nostaa ja käännellä.
  • Roomalaiset eivät tarvinneet paristoja, etkä tarvitse sinäkään! Tämä Colosseum-malli toimii mielikuvituksen voimalla – paristoja ei tarvita.
  • Tämän mallin mukana on kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet ja mielenkiintoista tietoa mallista ja historiasta.
  • Setti kuuluu innostavien LEGO rakennussarjojen valikoimaan, joka on suunniteltu tyylikkäitä tuotteita, kaunista arkkitehtuuria ja yksityiskohtaisia malleja arvostaville LEGO rakennelmien faneille ja harrastajille.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti, joten jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä arkkitehtuurimalli on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.