Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Lava-auto 10290

Palkitseva projekti tynn vintage-yksityiskohtia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Lava-auto
SKU 10290
EAN 5702016972030
Kappaleita 1677
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Lava-auto 10290 kuvaus

Täydellinen keino paeta modernia elämää! Valmistaudu palaamaan 1950-luvulle tämän LEGO Lava-auton (10290) rakennusprojektin parissa. Tämä aitoa esikuvaansa esittävä pienoismalli sisältää paljon yksityiskohtia ja vintage-lava-auton kaarevat linjat. Tutki mallia ja realistisia lava-auton yksityiskohtia, kuten lavaa, avattavia ovia ja perälautaa sekä irrotettavia puisia sivulaitoja.

Vuodenaikojen juhlaa
Tällä autolla tehdään töitä vuoden ympäri, kun sillä toimitetaan maatilan tuotteita. Järjestä vuodenaikaan sopiva näyttely mukana olevien tarvikkeiden avulla. Setissä on kottikärryt, kukkia ja kastelukannu kevääksi. Kesäksi on 2 puista laatikkoa, tomaatteja, porkkanoita ja maitohinkki. Syksyä varten löydät setistä kurpitsoja ja talveksi kranssin ja joululahjan.

Mikä upea matka
Tämä setti kuuluu kauniita design-tuotteita arvostaville aikuisille suunnattujen rakennettavien keräiltävien LEGO pienoismallien sarjaan. Setti sisältää mukaansatempaavan rakennelman, ja se on upea lahja vintage-lava-autojen pienoismallien ystäville.

  • Rakenna 1950-luvun maatilan lava-auton uskollinen LEGO pienoismalli. Tutki sen kaikkia realistisia yksityiskohtia ja aseta klassikkoauton pienoismalli sitten näytteille kaikkien ihailtavaksi.
  • Tämä LEGO Lava-auton 10290 rakennettava pienoismalli on palkitseva rakennusprojekti aikuisille. Rakenna ajoneuvosuunnittelun klassiselta aikakaudelta tuttu ikoninen kaarevalinjainen lava-auto.
  • Tutki mallia ja sen lukuisia realistisia lava-auton yksityiskohtia, kuten lavaa, avattavia ovia ja perälautaa sekä irrotettavia puisia sivulaitoja.
  • Lähiruokaa suoraan maatilalta! Setti sisältää lukuisia eri vuodenaikojen tarvikkeita, kuten kottikärryn ja kastelukannun, kasviksia ja maitohinkin, kurpitsojen täyttämän laatikon sekä jouluisen kranssin ja lahjapaketin.
  • Ohjaa autoa ja tutki sen sisätilaa avaamalla ovet. Myös konepellin voi avata, jos moottorin yksityiskohdat kiinnostavat.
  • Tämä erityisesti aikuisille LEGO rakentajille suunniteltu setti on palkitseva rakennelma, jonka tuloksena rakentuva pienoismalli on keräilijän unelma. Setti on myös mainio lahjaidea kaikille 1950-luvun vintage-lava-autojen ystäville.
  • Auto on 14 cm korkea, 33 cm pitkä ja 14 cm leveä.
  • Tämä 1950-luvun vintage-lava-auton LEGO setti kuuluu upeasta muotoilusta, tarkoista yksityiskohdista ja elegantista arkkitehtuurista pitäville aikuisille rakennusfaneille suunniteltuun luovien rakennussarjojen valikoimaan.
  • LEGO rakennuspalikat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät helposti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan perusteellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.