Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Huvipuiston kummitustalo 10273

Nauti selkpiit kihelmivst rakennushaasteesta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Huvipuiston kummitustalo
SKU 10273
EAN 5702016668001
Kappaleita 3231
Sarja LEGO Creator Expert, LEGO Icons
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 299,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Huvipuiston kummitustalo 10273 kuvaus

Jos kummitukset, henkimaailman oliot ja öiset selittämättömät äänet saavat sydämesi laukkaamaan, meillä on sinulle mukavaa puuhaa – LEGO Huvipuiston kummitustalo (10273). Pidä vapaata arkisesta aherruksesta ja tutustu ainutlaatuisen upeaan, jännittävään rakennusprojektiin ja sen sisältämiin yllätyksiin.

Aavemaisen mainiot yksityiskohdat herättävät tarinan eloon
Rakenna tämä vaikuttava kummitustalo kaikessa rauhassa ja tutki sitten kaikkia sen sisältämiä monitahoisia yksityiskohtia. Talon voi avata, jotta sisäpuolta on helppo tutkia. Talossa on toimiva vapaapudotus sekä automaattiset ovet tornin huipulla. Sulkeutuvat kummittelevat etuovet luovat mukavan aavemaista tunnelmaa. Kun lisäät malliin LEGO Powered Up komponentteja (myydään erikseen), voit ohjata hissiä Powered Up -sovelluksella.

Sävähdyttävän jännittävä rakennusprojekti
Tämä Huvipuiston kummitustalo kuuluu nerokkaiden aikuisille suunnattujen LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Malli sopii pelottavan hyvin myös syntymäpäivä- tai joululahjaksi.

Olemme ottaneet käyttöön uuden aikuisille rakentajille tarkoitetun pakkauksen, jotta asiakkaiden on helpompi löytää heitä kiinnostavat tuotteet. Oletpa kiinnostunut urheilusta, elokuvista, taiteesta, ajoneuvoista, tunnetuista rakennuksista tai ikonisista huvipuistolaitteista, LEGO-setit herättävät aiheet eloon palikkamuodossa. Uusista pakkauksista näkyy selkeästi, mihin aiheeseen kukin tuote liittyy. Sen vuoksi Creator Expert -brändi poistuu käytöstä. Vaikka brändiä ei enää näy tulevissa pakkauksissa ja viesteissä, tuotevalikoimamme sisältää edelleen samat haastavat rakennelmat ja keräilysetit, jotka tarjoavat rakentamisen iloa tunneiksi.

  • Tämä karmiva LEGO Huvipuiston kummitustalo (10273) on rentouttava uutuusprojekti, jonka parissa viihtyy tuntikausia. Rakenna aavemainen kummitustalo ja tutustu sen vaikuttaviin ominaisuuksiin ja ilahduttaviin yksityiskohtiin.
  • Miksi vain lasten pitäisi saada nauttia pelottavista leluista? Tämä rakennussarja on suunniteltu aikuisille, mutta se sisältää paljon leikkiin innostavia ominaisuuksia, kuten vapaapudotuksen, kummittelevat ovet ja kirotun maalauksen.
  • Jos arvostat kauniita yksityiskohtia, asetat tämän kummitustalon mielelläsi kunniapaikalle. Päivitä Huvipuiston kummitustalo LEGO Powered Up komponenteilla (myydään erikseen) ja ohjaa hissiä sovelluksella.
  • Juuri sopiva kummitustenmetsästäjille, jännityksen ystäville ja aikuisille LEGO faneille. Tämä Huvipuiston kummitustalo -setti sopii mainiosti syntymäpäivälahjaksi kummituksia rakastavalle äidille, isälle, aviomiehelle tai vaimolle, kumppanille tai ystävälle. Se on myös hauska halloween-lahja.
  • Tämä synkkä ja aavemainen kummituskartano on 68 cm korkea, 25 cm leveä ja 25 cm pitkä. Se on haastava rakennussarja aikuisille ja näyttävä palikoista rakennettava keräilymalli.
  • Setin valopalikka sisältää pariston, joten voit napsauttaa valot päälle heti. Saat mallisi käymään moottorin voimalla, kun lisäät siihen 1 x 88009 ja 2 x 88008 Powered Up -komponentit (myydään erikseen).
  • Setti sisältää kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet rakentamisen avuksi ja inspiraatioksi.
  • Setti kuuluu aikuisille suunnattujen innostavien LEGO rakennussarjojen kokoelmaan. Nämä tuotteet on suunniteltu kauniista muotokielestä ja tyylikkäistä LEGO malleista pitäville LEGO faneille ja harrastajille.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä malli on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.