Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10273 Huvipuiston kummitustalo

Nauti selkäpiitä kihelmöivästä rakennushaasteesta

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Huvipuiston kummitustalo
SKU 10273
Kappaleita 3231
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 229,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10273 Huvipuiston kummitustalo kuvaus

  • Tämä karmiva LEGO® Huvipuiston kummitustalo (10273) on rentouttava uutuusprojekti, jonka parissa viihtyy tuntikausia. Rakenna aavemainen kummitustalo ja tutustu sen vaikuttaviin ominaisuuksiin ja ilahduttaviin yksityiskohtiin.
  • Miksi vain lasten pitäisi saada nauttia pelottavista leluista? Tämä rakennussarja on suunniteltu aikuisille, mutta se sisältää paljon leikkiin innostavia ominaisuuksia, kuten vapaapudotuksen, kummittelevat ovet ja kirotun maalauksen.
  • Jos arvostat kauniita yksityiskohtia, asetat tämän kummitustalon mielelläsi kunniapaikalle. Päivitä Huvipuiston kummitustalo LEGO® Powered Up komponenteilla (myydään erikseen) ja ohjaa hissiä sovelluksella.
  • Juuri sopiva kummitustenmetsästäjille, jännityksen ystäville ja aikuisille LEGO® faneille. Tämä Huvipuiston kummitustalo -setti sopii mainiosti syntymäpäivälahjaksi kummituksia rakastavalle äidille, isälle, aviomiehelle tai vaimolle, kumppanille tai ystävälle. Se on myös hauska halloween-lahja.
  • Tämä synkkä ja aavemainen kummituskartano on 68 cm korkea, 25 cm leveä ja 25 cm pitkä. Se on haastava rakennussarja aikuisille ja näyttävä palikoista rakennettava keräilymalli.
  • Setin valopalikka sisältää pariston, joten voit napsauttaa valot päälle heti. Saat mallisi käymään moottorin voimalla, kun lisäät siihen 1 x 88009 ja 2 x 88008 Powered Up -komponentit (myydään erikseen).
  • Setti sisältää kuvateoksen tyyliset rakennusohjeet rakentamisen avuksi ja inspiraatioksi.
  • Setti kuuluu aikuisille suunnattujen innostavien LEGO® rakennussarjojen kokoelmaan. Nämä tuotteet on suunniteltu kauniista muotokielestä ja tyylikkäistä LEGO malleista pitäville LEGO faneille ja harrastajille.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikat ja osat testataan perusteellisesti, jotta jokainen rakennussarja täyttää varmasti tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit. Näin voit olla varma, että tämä malli on suunniteltu kestämään.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.