Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Fiat 500 10271

La Dolce Vita -elm italialaisklassikon parissa Fiat 500

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Fiat 500
SKU 10271
EAN 5702016667981
Kappaleita 960
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 69,96 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Fiat 500 10271 kuvaus

Tämä LEGO Creator Expert Fiat 500 malliauto (10271) esittää klassikkoautojen todellista ikonia. Nuoret ja aikuiset fanit nauttivat tämän mallisarjan tarjoamasta haastavasta rakennuskokemuksesta. Rakennussarja perustuu 1960-luvun lopulla julkaistuun legendaariseen Fiat 500F -malliin. Lukuisiin aitoihin ja yksityiskohtaisiin LEGO palikoihin on helppo ihastua: Autossa on matkalaukkuteline matkalaukkuineen, yksityiskohtainen sisätila ja avattava kattoluukku, konepelti ja takaluukku sekä avattavat ovet. Klassikkoautomalli sopii täydellisesti italialaiseen teemaan. Se sisältää taitettavan maalaustelineen ja siveltimen, paletin ja ”miniatyyrimaalauksen” autosta kuuluisan Colosseumin edustalla Roomassa.

Rakennusleluja, jotka herättävät innostuksen
LEGO Creator Expert rakennussarjat sopivat kaikille kiinnostavista asioista innostuville aikuisille ja nuorille. Creator Expert -sarjan edistykselliset LEGO setit tempaavat mukaansa nostalgisiin tunnelmiin. Pakene arkea, ilmaise itseäsi ja nauti luovista ja yllättävistä rakennushaasteista. Klassikkoautot, aidot rakennukset, huvipuistolaitteet ja sarjan muut tuotteet lumoavat. Niin ja joskus lapset käyttävät niitä leluina!

  • Rakenna edistyksellinen LEGO Creator Expert Fiat 500 automalli ja nauti ”La Dolce Vitasta”. Malli henkii italialaista tunnelmaa ja on täynnä yksityiskohtaisia LEGO palikoita, joiden rakentamiseen nuoret ja aikuiset heittäytyvät mielellään. Näitä malleja voi esitellä ylpeydellä.
  • Tähän malliin kuuluu matkatavarateline, matkalaukku, yksityiskohtainen sisätila, moottori, vararengas ja avattava kattoluukku, konepelti ja takaluukku sekä avattavat ovet. Mukana on myös ”maalaus” autosta Colosseumin edustalla täydentämään italialaista tunnelmaa.
  • Tämä edistyksellinen setti kuuluu upeaan aitojen LEGO automallien ja muiden maailmankuulujen esineiden kokoelmaan. Sarjan rakentamisen parissa voi nauttia rentouttavasta ”omasta ajasta” – ja esineet keräävät katseet näytteillä.
  • Enemmän rakennuskokemusta keränneille nuorille ja aikuisille tämä 960-osainen Fiat 500 -automalli on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja tai yllätys tärkeänä päivänä.
  • Tämä rakennettava malli on 11 cm korkea, 24 cm pitkä ja 11 cm leveä. Se kerää katseet itsenäisenä koristeena tai osana suurempaa LEGO settien kokoelmaa.
  • Leluautot toimivat paristoilla, mutta tämä keräilyesine toimii puhtaalla mielikuvituksella ja luovuudella.
  • Mukana olevissa rakennusohjeissa on alkuperäisten mainosmateriaalin tunnelmaa. Ne sisältävät hauskoja faktoja oikeasta autosta, Fiatin yrityshistoriaa ja tämän klassikkoautomallin luoneen LEGO suunnittelijan haastattelun.
  • Aikuisille ja nuorille suunnatut LEGO Creator Expert rakennussarjat ovat haastavia rakennelmia. Ne perustuvat asioihin, joihin ihmiset suhtautuvat intohimoisesti, kuten klassikkoautoihin, aitoihin rakennuksiin ja huvipuistolaitteisiin.
  • LEGO palikoita on testattu vuodesta 1958 lähtien alan tiukimpien standardien mukaan, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti – joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO osia varmistaakseen, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.