Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10271 Fiat 500

”La Dolce Vita” -elämää italialaisklassikon parissa – Fiat 500

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Fiat 500
SKU 10271
Kappaleita 960
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10271 Fiat 500 kuvaus

  • Rakenna edistyksellinen LEGO® Creator Expert Fiat 500 automalli ja nauti ”La Dolce Vitasta”. Malli henkii italialaista tunnelmaa ja on täynnä yksityiskohtaisia LEGO® palikoita, joiden rakentamiseen nuoret ja aikuiset heittäytyvät mielellään. Näitä malleja voi esitellä ylpeydellä.
  • Tähän malliin kuuluu matkatavarateline, matkalaukku, yksityiskohtainen sisätila, moottori, vararengas ja avattava kattoluukku, konepelti ja takaluukku sekä avattavat ovet. Mukana on myös ”maalaus” autosta Colosseumin edustalla täydentämään italialaista tunnelmaa.
  • Tämä edistyksellinen setti kuuluu upeaan aitojen LEGO® automallien ja muiden maailmankuulujen esineiden kokoelmaan. Sarjan rakentamisen parissa voi nauttia rentouttavasta ”omasta ajasta” – ja esineet keräävät katseet näytteillä.
  • Enemmän rakennuskokemusta keränneille nuorille ja aikuisille tämä 960-osainen Fiat 500 -automalli on toiveiden syntymäpäivä- tai joululahja tai yllätys tärkeänä päivänä.
  • Tämä rakennettava malli on 11 cm korkea, 24 cm pitkä ja 11 cm leveä. Se kerää katseet itsenäisenä koristeena tai osana suurempaa LEGO® settien kokoelmaa.
  • Leluautot toimivat paristoilla, mutta tämä keräilyesine toimii puhtaalla mielikuvituksella ja luovuudella.
  • Mukana olevissa rakennusohjeissa on alkuperäisten mainosmateriaalin tunnelmaa. Ne sisältävät hauskoja faktoja oikeasta autosta, Fiatin yrityshistoriaa ja tämän klassikkoautomallin luoneen LEGO® suunnittelijan haastattelun.
  • Aikuisille ja nuorille suunnatut LEGO® Creator Expert rakennussarjat ovat haastavia rakennelmia. Ne perustuvat asioihin, joihin ihmiset suhtautuvat intohimoisesti, kuten klassikkoautoihin, aitoihin rakennuksiin ja huvipuistolaitteisiin.
  • LEGO® palikoita on testattu vuodesta 1958 lähtien alan tiukimpien standardien mukaan, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti – joka kerta.
  • The LEGO Group pudottaa, lämmittää, litistää, vääntää ja analysoi LEGO® osia varmistaakseen, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.