Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula 10283

Tutki kaukaisia galaksia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula
SKU 10283
Kappaleita 2354
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula 10283 kuvaus

Juhlista avaruuden ihmeitä tällä aikuisille suunnatulla LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula (10283) pienoismallilla. Tämä 2 354-osainen rakennussarja on kiehtova haaste. Rakenna Discovery-avaruussukkula ja Hubble-avaruusteleskooppi, jotka laukaistiin Nasan STS-31-lennolle vuonna 1990.

Tutustu avaruuteen astronautin silmin
Tässä Discoveryn saavutuksia kunnioittavassa rakennelmassa on runsaasti yksityiskohtia. Avaa rahtiluukku ja lähetä Hubble-teleskooppi tutkimaan maailmankaikkeutta. Säädä kallistuskorkeusperäsimiä, laske laskuteline ennen paluuta maan ilmakehään ja käytä robottikättä. Avattavasta ohjaamosta pääsee miehistön oleskelutiloihin, joissa on istuimet 5 astronautille. Teleskoopissa on liikuteltavat aurinkopaneelit ja valoaukon luukku. Voit esitellä rakentamaasi avaruussukkulaa ja teleskooppia erikseen tai yhdessä erilaisilla jalustoilla.

Rakennusprojekti juuri sinulle
LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula (10283) setti kuuluu aikuisille suunnattujen rakennusmallien sarjaan, jonka upeiden pienoismallien parissa pääsee irtautumaan arjesta.

  • Lähde tutkimusmatkalle tämän aikuisille suunnatun LEGO Nasan Discovery-avaruussukkulan (10283) pienoismallin rakennusprojektin parissa.
  • Nauti kiehtovasta rakentamisesta tuntikausien ajan. Rakenna sekä Discovery-avaruussukkula että Hubble-avaruusteleskooppi Nasan 1990 STS-31 -lennolta.
  • Tutustu aitoihin yksityiskohtiin, kuten avattavaan rahtitilaan, sisäänvedettävään laskutelineeseen, avattavaan ohjaamoon, liikkuviin kallistuskorkeusperäsimiin, robottikäteen ja miehistön 5 istuimeen.
  • Hubble-avaruusteleskoopin LEGO rakennelmassa on liikuteltavat aurinkopaneelit ja luukun ovi, aivan kuten aidossa esikuvassakin.
  • Etsitkö loistavaa lahjaa aikuiselle, joka viihtyy luovien projektien parissa? Tämä avaruussukkulan pienoismalli kiehtoo avaruusfaneja ja kaikkia, jotka haluavat syventyä rakennushaasteeseen. Setti on mainio lahja.
  • Mukana on kuvateosmaiset ohjeet, joissa on kiehtovia tietoja pienoismallin rakenteesta. Erilaisille jalustoille asetettu avaruussukkulan pienoismalli kerää ihailevat katseet kodin tai työpaikan koristeena.
  • Sukkula on 21 cm korkea, 54 cm pitkä ja 34 cm leveä, joten se on näyttävä koriste-esine.
  • Tämä avaruussukkulamalli kuuluu keräiltävien rakennussarjojen sarjaan, joka on suunnattu huippudesignia arvostaville aikuisille LEGO faneille – mainio lahja aikuiselle, jolle rakentaminen on lähellä sydäntä.
  • LEGO rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan huolellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.