Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula 10283

Tutki kaukaisia galaksia

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula
SKU 10283
EAN 5702016914061
Kappaleita 2354
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 199,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Nasan Discovery-avaruussukkula 10283 kuvaus

Lähde avaruuteen tämän henkeäsalpaavan LEGO-setin avulla. LEGO 10283:n avulla voit rakentaa uudelleen paitsi legendaarisen Discovery-avaruussukkulan myös maailmankuulun Hubble-avaruusteleskoopin.

Sarjassa on peräti 2354 osaa, ja se tarjoaa varmasti monta tuntia rakennushupia. Rakentamisen jälkeenkin voit nauttia tästä poikkeuksellisesta rakenteesta pitkään. Tutustu kaikkiin autenttisiin yksityiskohtiin, leiki kaikilla liikkuvilla osilla ja lähde avaruusmatkalle, joka jää mieleen.

Legendaarinen ajoneuvo

Avaruussukkula Discovery on legendaarinen avaruussukkula. Tämä NASA:n avaruussukkula on ollut lennolla useammin kuin yksikään muu avaruussukkula, ja lisäksi Discovery auttoi myös kansainvälisen avaruusaseman rakentamisessa.

Lisäksi Discovery nosti avaruusteleskooppi Hubblen kiertoradalle. Kaikki nämä seikkailut ja paljon muuta voit nyt kokea uudelleen kotona oman Discovery-versiosi avulla. Avaruusraketin rakentaminen on todellinen tehtävä. Rakenne on täynnä yllättäviä yksityiskohtia, kuten liikkuva robottivarsi ja erittäin yksityiskohtainen ohjaamo.

Rakentamisesta tulee hauskaa, mutta rakettia on myös hauska tarkastella yksityiskohtaisesti jälkikäteen. Jopa LEGO Hubblen aurinkopaneelit ovat siirrettävissä, aivan kuten oikeassakin laitteessa. Ihaile näiden rakenteiden muukalaismaista maailmaa.

Todellinen katseenvangitsija

Niin kaunis rakennelma kuin LEGO 10283 on tietenkin jotain, jonka haluat jakaa muiden kanssa. Siksi Discoveryn mukana toimitetaan erilaisia esittelytelineitä. Voit siis ylpeänä näyttää avaruussukkulan toimistossasi tai kotonasi.

Voit valita, miten haluat esitellä Hubblen. Tämä voidaan tehdä yhdessä avaruussukkulan kanssa, mutta avaruusteleskooppi voidaan sijoittaa myös erikseen. Kaikki riippuu siitä, mikä näyttää mielestäsi parhaalta tai mihin sinulla on tilaa. Näin sinä ja kaikki vierailijasi voitte nauttia vaikuttavasta Discoverystä. Tämä NASA:n avaruusraketti on osa LEGO-avaruusmallistoa.

Kokoelmaan kuuluvat muun muassa Kansainvälinen avaruusasema ja Apollo 11 -kuulaskeutuja. Laajenna muukalaiskokoelmaasi Discoveryllä tai aloita näiden kiehtovien sarjojen kerääminen.

Hyvä lahja harrastajalle

Discovery on loistava lahjasetti kaikille avaruus- tai LEGO-harrastajille. LEGO 10283 on aikuisille suunnattu pienoismallirakennussarja, joka varmasti miellyttää. LEGO-fanit arvostavat innostavaa rakentamishaastetta, kun taas avaruusfanit ihastelevat avaruussukkulan ja avaruusteleskoopin aitoja yksityiskohtia.

Kaikki rakastavat unelmoida ajatuksesta kaukaisista avaruusmatkoista. Setin antaminen itsellesi lahjaksi on tietysti myös hyvä idea. Tunne itsesi oikeaksi astronautiksi ja lähde Discovery-ohjelman kanssa tutkimusmatkalle. Oletko valmis haasteeseen?

  • Lähde tutkimusmatkalle tämän aikuisille suunnatun LEGO Nasan Discovery-avaruussukkulan (10283) pienoismallin rakennusprojektin parissa.
  • Nauti kiehtovasta rakentamisesta tuntikausien ajan. Rakenna sekä Discovery-avaruussukkula että Hubble-avaruusteleskooppi Nasan 1990 STS-31 -lennolta.
  • Tutustu aitoihin yksityiskohtiin, kuten avattavaan rahtitilaan, sisäänvedettävään laskutelineeseen, avattavaan ohjaamoon, liikkuviin kallistuskorkeusperäsimiin, robottikäteen ja miehistön 5 istuimeen.
  • Hubble-avaruusteleskoopin LEGO rakennelmassa on liikuteltavat aurinkopaneelit ja luukun ovi, aivan kuten aidossa esikuvassakin.
  • Etsitkö loistavaa lahjaa aikuiselle, joka viihtyy luovien projektien parissa? Tämä avaruussukkulan pienoismalli kiehtoo avaruusfaneja ja kaikkia, jotka haluavat syventyä rakennushaasteeseen. Setti on mainio lahja.
  • Mukana on kuvateosmaiset ohjeet, joissa on kiehtovia tietoja pienoismallin rakenteesta. Erilaisille jalustoille asetettu avaruussukkulan pienoismalli kerää ihailevat katseet kodin tai työpaikan koristeena.
  • Sukkula on 21 cm korkea, 54 cm pitkä ja 34 cm leveä, joten se on näyttävä koriste-esine.
  • Tämä avaruussukkulamalli kuuluu keräiltävien rakennussarjojen sarjaan, joka on suunnattu huippudesignia arvostaville aikuisille LEGO faneille – mainio lahja aikuiselle, jolle rakentaminen on lähellä sydäntä.
  • LEGO rakennuspalikat on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO osissa turvallisuus ja laatu ovat etusijalla. Siksi ne testataan huolellisesti, jotta voit olla varma, että malli on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.