Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Old Trafford – Manchester United 10272

Rakenna vaikuttavan yksityiskohtainen Old Trafford -malli ja aseta se nytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Old Trafford – Manchester United
SKU 10272
EAN 5702016667998
Kappaleita 3898
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 279,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Old Trafford – Manchester United 10272 kuvaus

Manchester Unitedin faneista on hauska rakentaa tämä Old Traffordin (10272) suurikokoinen LEGO malli ja osoittaa uskollisuuttaan yhdelle maailman kuuluisimmista jalkapalloseuroista. Tämä jalkapallostadionin LEGO rakennussetti on hauska haaste, ja vaikuttava malli näyttää hyvältä esillä.

Upea Manchester United -aiheinen lahja
Manchester Unitedin fanit voivat asettaa tämän Old Traffordin pienoismallin esille kotiinsa tai työpaikalleen. Helmikuun 2020 uutuus LEGO Creator urheilusetti lanseerataan samaan aikaan, kun stadion täyttää 110 vuotta. Tässä aikuisten rakennussarjassa on useita mielikuvia herättäviä yksityiskohtia, kuten pelaajien tunneli ja United Trinity -patsas.

Herätä innostuksesi edistyksellisillä LEGO seteillä!
Edistykselliset LEGO Creator Expert rakennussetit on suunnattu aikuisille, jotka haluavat rakentaa omiin kiinnostuksen kohteisiinsa liittyviä malleja: esim. autoja, rakennuksia ja stadioneita. Kun haastava ja hauska rakennuskokemus on valmis, nämä rakennuspalikoista koostuvat keräilymallit keräävät ihailevat katseet niin kotona kuin toimistossakin.

  • Upea rakennussetti aikuisille – rakenna yksityiskohtainen pienoismalli Old Traffordin stadionista. Täydellinen Manchester United -aiheinen lahja faneille, jotka haluavat osoittaa vankkumattoman tukensa seuralle. Tämä LEGO jalkapallostadion on sisustusesine, joka kerää katseet.
  • Old Traffordin pienoismallin rakennussarja suhteessa 1:600. Tämä LEGO jalkapallostadion on hauska ja palkitseva rakennusprojekti. Yksityiskohtaisen mallin parissa fanit voivat muistella parhaita Manchester United -hetkiään.
  • Ensimmäinen tilaisuus rakentaa Manchester Unitedin Old Traffordin pienoismalli rakennuspalikoista. LEGO jalkapallostadion on upea sisustusesine kotiin tai toimistoon.
  • Tämä aikuisille suunnattu 3 884 osaa sisältävä suurikokoinen LEGO jalkapallosetti sopii erinomaisesti Manchester United -aiheiseksi lahjaksi. Pitkäkestoisen ja palkitsevan rakennusprojektin parissa pääset irti arjesta ja kerrot intohimostasi seuraa kohtaan.
  • Old Trafford – Manchester United LEGO jalkapallostadion on 18 cm korkea, 47 cm pitkä ja 39 cm leveä. Suurikokoisessa stadionissa aidot yksityiskohdat, kuten pelaajien tunneli ja sir Alex Fergusonin patsas, näkyvät hienosti.
  • Tässä edistyksellisessä rakennussetissä ei tarvita paristoja, joten LEGO jalkapallostadionilla peliä ei koskaan vihelletä päättyneeksi.
  • Tämä LEGO setti on upea rakennuskokemus. Pakkaus sisältää selkeät, yksityiskohtaiset rakennusohjeet, jotka ohjaavat sinut palkitsevan rakennusprosessin läpi.
  • Edistyksellisten LEGO Creator Expert rakennussettien parissa aikuiset voivat sukeltaa haastaviin projekteihin ja rakentaa lempiharrastuksiinsa liittyviä keräilyleluja, kuten autoja, rakennuksia ja stadioneita.
  • LEGO rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO palikat ovat turvallisia. Palikoitamme ja osiamme on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.