Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 10272 Old Trafford – Manchester United

Rakenna vaikuttavan yksityiskohtainen Old Trafford -malli ja aseta se näytteille

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Old Trafford – Manchester United
SKU 10272
Kappaleita 3898
Sarja LEGO Creator Expert
Ikä 16+ vuotta
LEGO hinta 269,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 10272 Old Trafford – Manchester United kuvaus

  • Upea rakennussetti aikuisille – rakenna yksityiskohtainen pienoismalli Old Traffordin stadionista. Täydellinen Manchester United -aiheinen lahja faneille, jotka haluavat osoittaa vankkumattoman tukensa seuralle. Tämä LEGO® jalkapallostadion on sisustusesine, joka kerää katseet.
  • Old Traffordin pienoismallin rakennussarja suhteessa 1:600. Tämä LEGO® jalkapallostadion on hauska ja palkitseva rakennusprojekti. Yksityiskohtaisen mallin parissa fanit voivat muistella parhaita Manchester United -hetkiään.
  • Ensimmäinen tilaisuus rakentaa Manchester Unitedin Old Traffordin pienoismalli rakennuspalikoista. LEGO® jalkapallostadion on upea sisustusesine kotiin tai toimistoon.
  • Tämä aikuisille suunnattu 3 884 osaa sisältävä suurikokoinen LEGO® jalkapallosetti sopii erinomaisesti Manchester United -aiheiseksi lahjaksi. Pitkäkestoisen ja palkitsevan rakennusprojektin parissa pääset irti arjesta ja kerrot intohimostasi seuraa kohtaan.
  • Old Trafford – Manchester United LEGO® jalkapallostadion on 18 cm korkea, 47 cm pitkä ja 39 cm leveä. Suurikokoisessa stadionissa aidot yksityiskohdat, kuten pelaajien tunneli ja sir Alex Fergusonin patsas, näkyvät hienosti.
  • Tässä edistyksellisessä rakennussetissä ei tarvita paristoja, joten LEGO® jalkapallostadionilla peliä ei koskaan vihelletä päättyneeksi.
  • Tämä LEGO® setti on upea rakennuskokemus. Pakkaus sisältää selkeät, yksityiskohtaiset rakennusohjeet, jotka ohjaavat sinut palkitsevan rakennusprosessin läpi.
  • Edistyksellisten LEGO® Creator Expert rakennussettien parissa aikuiset voivat sukeltaa haastaviin projekteihin ja rakentaa lempiharrastuksiinsa liittyviä keräilyleluja, kuten autoja, rakennuksia ja stadioneita.
  • LEGO® rakennuspalikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit yli 60 vuoden ajan, mikä takaa, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • LEGO® palikat ovat turvallisia. Palikoitamme ja osiamme on testattu väsymättä, ja ne täyttävät tiukimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.