Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Eiffel-torni 10307

Aikuisille suunnatusta 10001-osaisesta LEGO Eiffel-torni setist rakentuu pienoismalli yhdest maailman tunnetuimmasta maamerkist

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Eiffel-torni
SKU 10307
EAN 5702017153292
Kappaleita 10001
Sarja LEGO Icons, LEGO Creator Expert
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 629,99 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Eiffel-torni 10307 kuvaus

Huhuja oli liikkunut jo jonkin aikaa, mutta nyt se on virallista. Marraskuussa 2022 julkaistaan kaikkien aikojen korkein LEGO-setti. Uusi LEGO Eiffel-torni on nimittäin peräti 149 senttimetriä korkea! Ja jos tämä ei riitä, tämä sarja on yksi niistä sarjoista, joissa on eniten elementtejä. Rakennat jättimäisen Eiffel-tornin, jossa on peräti 10 001 osaa. Lisäksi LEGO 10307 -setti sisältää monia todenmukaisia yksityiskohtia, ja tämän setin avulla koet rakentelukokemuksen ennennäkemättömällä tavalla.

Ei ensimmäinen LEGO Eiffel-torni, mutta suurin

LEGO Eiffel-torni 10307

LEGO on julkaissut Eiffel-tornista kertovia sarjoja aiemminkin, mutta ylittää itsensä tällä uudella sarjalla. Uusin Eiffel-tornin sarja on tähän mennessä korkein sarja, ja se on myös erittäin todenmukainen. Rakentamisen aikana tulet edelleen hämmästelemään niitä monia kauniita yksityiskohtia, joita LEGO on lisännyt tähän sarjaan. Ihaile monia kaaria, kaiteiden, tukien ja poikittaisyhteyksien osia, jotka tekevät tästä tornista sen muistomerkin, joka se on.

Rakenna Eiffel-torni aivan kuten alkuperäinen

Aito Eiffel-torni rakennettiin neljässä osassa. Tämän vaikuttavan rakennuksen LEGO-jäljennöksen saa myös koottua neljästä osasta. Rakennusprosessi noudattaa tarkasti oikean Eiffel-tornin rakentamisprosessia. Näin saat ainutlaatuisen käsityksen Gustave Eiffelin mestariteoksen rakennusprosessista. Opit myös uusia rakennustekniikoita monumenttia rakentaessasi, mikä tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. Eiffel-tornin kokoaminen vaatii paljon rakennuskokemusta, joten se sopii vähintään 18-vuotiaille innokkaille rakentajille.

Elämän kaltaiset yksityiskohdat

LEGO Eiffel-torni - Detail 1
LEGO Eiffel-torni - Detail 2

Tämä hämmästyttävä LEGO Eiffel-torni on täynnä upeita yksityiskohtia. Kolmesta näköalatasanteesta hisseihin ja ympäristöstä tornin kärjessä olevaan Ranskan lippuun löydät joka kerta jotain uutta. Rakentamisen aikana ja sen jälkeen tulet hämmästymään eläväisistä yksityiskohdista kerta toisensa jälkeen. Jopa alhaalta katsottuna torni näyttää aivan alkuperäiseltä. Tästä lähtien voit seisoa tämän vaikuttavan tornin alla aina kun haluat. Myös tornin huippu on todenmukainen. Täältä löytyy Gustave Eiffelin toimisto, eikä lähetinmastokaan puutu.

Yksi suurimmista koskaan tehdyistä LEGO-malleista

Korkeudellaan 149 senttimetriä tämä LEGO-setti on korkein tähän mennessä valmistettu LEGO-setti. Myös muut mitat ovat erittäin vaikuttavia. Torni on 57 senttimetriä leveä ja 57 senttimetriä syvä. Tuloksena on upea torni, jota haluat esitellä kaikille. Valtavan mallin siirtämisen helpottamiseksi se koostuu neljästä erillisestä osasta. Siinä on myös kahvat, joten sitä on helppo siirtää.

Enemmän kuin vain Eiffel-torni

LEGO Eiffel-torni - Detail 3

Vaikuttavan ja todenmukaisen mallin luomiseen ei riitä pelkkä Eiffel-torni. Siksi tässä sarjassa kiinnitetään huomiota myös ympäristöön. LEGO Eiffel-tornin alla oleva bulevardi on suunniteltu yksityiskohtaisesti. Puista ja kasvillisuudesta aidosti pariisilaisiin penkkeihin ja katulamppuihin. Kuvittele itsesi hetkeksi ranskalaiseen kaupunkiin, kun kokoat tämän setin.

Ihana lahja todelliselle rakastajalle

Tämä hämmästyttävä Eiffel-torni on täydellinen lahja todellisille historian ystäville. LEGO-fanit ja matkojen harrastajat nauttivat varmasti myös tästä kauniista sarjasta. Sarjan hinta on kova, mutta vastineeksi saat uskomattoman lahjan. Tästä mallista tulee LEGO-kokoelmasi esittelykappale, ja se hämmästyttää vielä vuosienkin päästä. Voisitko tehdä tilaa tälle esittelykappaleelle?

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.