Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 76383 Oppitunti Tylypahkassa: Taikajuomat

Harry Potter -valikoiman taianomainen Taikajuomat-lelusetti

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Oppitunti Tylypahkassa: Taikajuomat
SKU 76383
EAN 5702016912944
Kappaleita 271
Sarja LEGO Harry Potter
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 76383 Oppitunti Tylypahkassa: Taikajuomat kuvaus

  • LEGO® Harry Potter™ Oppitunti Tylypahkassa: Taikajuomat (76383) on palikoista rakennettava lelukirja, jonka sisältä paljastuu Harry Potter -elokuvista tuttu Tylypahkan taikajuomaluokka.
  • Sisältää Draco Malfoyn™, Seamus Finniganin ja professori Kalkaroksen minihahmot, taikajuomakirjan, liitutaulun, nojatuolin, pöydän, salaisen kammion ja tyrmätaustan.
  • Kirjan kannen avaamalla lapset saavat astua suoraan professori Kalkaroksen oppitunnille. Mukana on tarvikkeita taikajuomien harjoitteluun –ja salainen kammio tutkittavaksi!
  • Sopii 8 vuotta täyttäneille. Mainio nuorille noidille ja velhoille, joka etsivät uutta tapaa viihtyä Harry Potter™ -seikkailuiden parissa.
  • Tämä taianomainen Oppitunti Tylypahkassa -setti on 12 cm korkea, 8 cm leveä ja 4 cm syvä. Se on juuri sopivan kokoinen leikkeihin, otettavaksi mukaan ja lapsen kirjahyllyyn.
  • Sisältää aitoja tarvikkeita, kuten lusikan, veitsen, kupin, kattilan ja violetin taikajuoman sekä tyrmäympäristön, jonka lapset tunnistavat Harry Potter™ -elokuvista.
  • Kerää koko taianomaisten settien sarja. Jokainen niistä edustaa Tylypahkan eri luokkahuonetta yksityiskohtineen. Kaikki setit voi myös yhdistää toisiinsa 360 asteen innovatiiviseksi leikkikokemukseksi Tylypahkassa.
  • Kaikki LEGO® Harry Potter™ setit sisältävät suosittuja hahmoja, hauskoja ominaisuuksia ja tuttuja paikkoja suosituista elokuvista. Kiehtova, kätevä ja taianomainen lahja kaikille nuorille noidille ja velhoille.
  • LEGO® osat täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne kiinnittyvät ja irtoavat täydellisesti kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® settejä pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.