Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System

Rakenna Nintendo Entertainment System LEGO tyyliin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Nintendo Entertainment System
SKU 71374
Kappaleita 2646
Sarja LEGO Super Mario
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 229,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71374 Nintendo Entertainment System kuvaus

  • Herätä mieleen nostalgisia muistoja rakentamalla palikoista tämä upean yksityiskohtainen LEGO® Nintendo Entertainment System™ (71374) ja interaktiivinen 1980-luvun tyylinen televisio, jossa näkyy Super Mario Bros.™ -klassikkopeli.
  • Televisiossa on käsikäyttöinen vieritettävä ruutu, ja jos skannaat toimintopalikan asettamalla LEGO® Marion™ (hahmo ei sisälly settiin) sen päällä olevaan aukkoon, Mario reagoi ruudussa näkyviin vihollisiin, esteisiin ja tehosteisiin.
  • NES-konsolin aidot yksityiskohdat on luotu LEGO® tyyliin. Konsolissa on ohjain, avattava aukko, johon rakennettavan kasetin voi asettaa, ja aidon oloinen lukitustoiminto Super Mario Bros.™ -fanien iloksi.
  • Tämä 2 646-osainen rakennussarja sopii mainiosti juuri sinulle, joka pelasit NES-pelejä ennen muinoin, pidät retrojutuista tai etsit kiehtovaa, hauskaa ja luovaa tee se itse -projektia omaksi piristykseksesi.
  • Rakennettava televisio on 22,5 cm korkea, 23,5 cm leveä ja 16 cm syvä. Se sopii hienosti näytteille NES-mallin rinnalle kotiisi tai toimistoosi. Se on myös upea LEGO® lahja pelien ystäville.
  • Paristoja ei tarvita – aktivoi television interaktiiviset ominaisuudet yhdistämällä tämä setti LEGO® Super Mario™ Seikkailut Marion kanssa aloitusradan (71360) LEGO® Mario™ hahmoon.
  • Selkeiden ohjeiden avulla rakentaminen sujuu varmalla otteella, vaikka LEGO® rakennussarjat olisivatkin sinulle uutta. Mukana on myös kuvitettu vihkonen Nintendo Entertainment Systemin™ sekä NES-klassikkopelien alkuvaiheista.
  • Tämä aikuisille suunnattu toivesetti kuuluu innostavien LEGO® rakennussarjojen kokoelmaan. Ne on kehitetty juuri sinulle, seuraavaa tee se itse -projektiasi etsivälle vaativalle harrastajalle.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa, joka kerta – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että tämä ainutlaatuinen LEGO rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.