Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Boss Sumo Bro ja huojuva torni laajennussarja 71388

Vauhdikas laajennussarja sislt Boss Sumo Bro -haasteen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boss Sumo Bro ja huojuva torni laajennussarja
SKU 71388
EAN 5702016912609
Kappaleita 231
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 39,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Boss Sumo Bro ja huojuva torni laajennussarja 71388 kuvaus

Lapset voivat täydentää LEGO Super Mario maailmaansa tällä Boss Sumo Bro ja huojuva torni -laajennussarjalla (71388). Setissä on torni, jota LEGO Mario ja/tai LEGO Luigi (setti ei sisällä hahmoja) huojuttavat tornin juurella olevilla vivuilla. Voit rakentaa tornista juuri niin korkean kuin haluat. Supertähtikuutio paljastuu, kun Boss Sumo Bro kaatuu. Setissä on myös Crowber-hahmo. (Huomio: interaktiivisia leikkejä varten tarvitaan 71360 tai 71387 aloitusrata.)

Yhteistyö kannattaa
Lapset voivat leikkiä yksin tai ottaa mukaan ystävän LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmoineen. Hyvästä yhteistyöstä palkitaan digitaalisilla bonuskolikoilla. Ilmaisesta LEGO Super Mario sovelluksesta löydät rakennusohjeita, luovaa inspiraatiota ja paljon muuta mukavaa.

Kädet täynnä Super Mario -hupia
Keräiltävien LEGO Super Mario lelusettien parissa perheen Super Mario -suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Nämä setit ovat hauskoja lahjoja trenditietoisille lapsille. Aloitusratojen, laajennussarjojen ja tehostuspakkausten avulla fanit voivat rakentaa ja keksiä omia ainutlaatuisia pelitasojaan.

  • Lapset voivat lisätä uuden, toiminnantäyteisen digitaalisten kolikoiden keräyshaasteen LEGO Super Mario maailmaansa tämän Boss Sumo Bro ja huojuva torni -laajennussarjan (71388) avulla.
  • Setti sisältää 2 eeppisen vihollisen LEGO Super Mario leluhahmot: käsillään rintaansa takovan Boss Sumo Bron ja Crowberin.
  • Setissä on rakennettava torni, jonka juurella oleville vivuille LEGO Mario ja/tai LEGO Luigi (setti ei sisällä hahmoja) hyppivät. Kaada Boss Sumo Bro ja paljasta supertähtikuutio.
  • Tämä 231-osainen lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille, joilla on jo leikkeihin tarvittava LEGO Super Mario aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO Mario tai LEGO Luigi hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Tämä moduuli on perusmuodossaan 23 cm korkea, 20 cm leveä ja 13 cm syvä. Moduulin voi rakentaa myös eri tavoilla ja yhdistää monilla tavoilla muihin LEGO Super Mario setteihin.
  • Ilmainen LEGO Super Mario sovellus sisältää rakennusohjeita, ideoita erilaisiin rakennuspuuhiin ja leikkeihin ja paljon muuta kivaa. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO Super Mario keräilylelujen parissa perheen suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat rakentaa ainutlaatuisia peliratoja, laajentaa ja muuntaa niitä erilaisiksi ja syventyä pelaamaan yksin tai yhdessä.
  • LEGO osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, kiinnittyvät hyvin ja että rakennelmista tulee kestäviä.
  • LEGO palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.