Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 71388 Boss Sumo Bro ja huojuva torni laajennussarja

Vauhdikas laajennussarja sisältää Boss Sumo Bro -haasteen

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Boss Sumo Bro ja huojuva torni laajennussarja
SKU 71388
Kappaleita 231
Sarja LEGO Super Mario
LEGO hinta 39,95 €
Julkaisupäivä 1. elokuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 71388 Boss Sumo Bro ja huojuva torni laajennussarja kuvaus

  • Lapset voivat lisätä uuden, toiminnantäyteisen digitaalisten kolikoiden keräyshaasteen LEGO® Super Mario™ maailmaansa tämän Boss Sumo Bro ja huojuva torni -laajennussarjan (71388) avulla.
  • Setti sisältää 2 eeppisen vihollisen LEGO® Super Mario™ leluhahmot: käsillään rintaansa takovan Boss Sumo Bron ja Crowberin.
  • Setissä on rakennettava torni, jonka juurella oleville vivuille LEGO® Mario™ ja/tai LEGO® Luigi™ (setti ei sisällä hahmoja) hyppivät. Kaada Boss Sumo Bro ja paljasta supertähtikuutio.
  • Tämä 231-osainen lelusetti on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille luoville lapsille, joilla on jo leikkeihin tarvittava LEGO® Super Mario™ aloitusrata (71360 tai 71387).
  • Sopii mainiosti leikkeihin yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Muodosta Bluetooth-yhteys ystävän LEGO® Mario™ tai LEGO® Luigi™ hahmoon (setti ei sisällä lisähahmoja) 2 pelaajan pelissä, jossa yhteistyöllä voi ansaita bonuskolikoita.
  • Tämä moduuli on perusmuodossaan 23 cm korkea, 20 cm leveä ja 13 cm syvä. Moduulin voi rakentaa myös eri tavoilla ja yhdistää monilla tavoilla muihin LEGO® Super Mario™ setteihin.
  • Ilmainen LEGO® Super Mario™ sovellus sisältää rakennusohjeita, ideoita erilaisiin rakennuspuuhiin ja leikkeihin ja paljon muuta kivaa. Yhteensopivien Android- ja iOS-laitteiden luettelo löytyy osoitteesta LEGO.com/devicecheck.
  • LEGO® Super Mario™ keräilylelujen parissa perheen suosikkihahmoilla voi leikkiä ihan oikeasti. Fanit voivat rakentaa ainutlaatuisia peliratoja, laajentaa ja muuntaa niitä erilaisiksi ja syventyä pelaamaan yksin tai yhdessä.
  • LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia, kiinnittyvät hyvin ja että rakennelmista tulee kestäviä.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.