Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31200 Star Wars Sith

Rentoudu ja tuo tasapainoa elämääsi tämän taideprojektin parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Star Wars Sith
SKU 31200
EAN 5702016677713
Kappaleita 3406
Sarja LEGO Star Wars
Ikä 18+ vuotta
LEGO hinta 149,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31200 Star Wars Sith kuvaus

  • Uppoudu tähän aikuisille suunnattuun LEGO® Art Star Wars™ Sith™ (31200) canvastaulusettiin, jonka osista kolme erilaista vaihtoehtoista mallia. Rakenna Star Warsin legendaariset sithlordit ja aseta ne kunniapaikalle seinällesi tai hyllyllesi.
  • Tutustu luovuutesi ”pimeään puoleen” tämän 3 395-osaisen LEGO® setin parissa. Pakkaus sisältää 9 seinälle kiinnitettävää canvaslevyä, Star Wars™ -signeerauslaatan, palikoista rakennettavat LEGO kehykset, upouuden ripustuselementin sekä palikanerottimen.
  • Anna stressin haihtua ja rakenna näiden eeppisten sithlordien ainutlaatuiset LEGO® muotokuvat. Kuuntele pakkaukseen sisältyvältä soundtrackilta rakennelmaan liittyviä hauskoja Star Wars™ -aiheisia tarinoita ja haastatteluja.
  • Uppoudu kiehtoviin, legendaarisiin sithlordeihin rakentaessasi tätä ainutlaatuista LEGO® sarjaa. Haasta luovuutesi, osta kolme settiä ja yhdistä ne upeaksi Darth Vader™ -taideteoksesi koristamaan kotiasi tai toimistoasi.
  • Tämän LEGO® Art 3-in-1-setin koko on 40 x 40 cm. Aseta se näytteille seinälle tai hyllylle, jossa sen yksityiskohdat tulevat esille. Tämä setti on hieno lahja niin itsellesi kuin muille luoville rakentajille, jotka fanittavat Star Warsia™.
  • Paristoja ei tarvita. Tämä aikuisten taidesetti sisältää mukaansatempaavan LEGO® rakennelman ja taustoja valaisevan soundtrackin. Pakene arjen askareita, ryhdy luovan harrastuksen pariin ja rakenna upea taideteos.
  • Rakentaminen sujuu helposti kuvateoksen tyylisillä ohjeilla. Ennen rakentamista voit sukeltaa syvälle Darth Vaderin™ maailmaan. Kuuntele tästä LEGO® setistä kertovaa soundtrackia rakentaessasi taideteosta.
  • Legendaarisia sithlordeja esittävät LEGO® Art mallit näyttävät upealta seinällä tai hyllyllä. Näiden settien palkitsevan rakennuskokemuksen parissa voit toteuttaa itseäsi luovasti.
  • LEGO® rakennusosat täyttävät tiukat laatustandardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja toimivat joka kerta – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® osat on testattu huolellisesti. Varmistamme, että kaikki LEGO Art rakennussarjat täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit. Voit olla varma, että tämä Star Wars™ Sith™ -taulu on yhtä kestävä kuin kauniskin.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.