Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75281 Anakinin Jedi-hävittäjä

Anakin Skywalkerin ikoninen Jedi-hävittäjä taistelutoimintaan

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Anakinin Jedi-hävittäjä
SKU 75281
EAN 5702016617252
Kappaleita 248
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 34,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75281 Anakinin Jedi-hävittäjä kuvaus

  • Lapsista on mahtavaa leikkiä Anakin Skywalkeria LEGO® palikoista rakennetun Jedi-hävittäjän (75281) ohjaamossa. Hävittäjä on tuttu Star Wars: Sithin kosto -elokuvasta ja Star Wars: The Clone Wars -sarjasta.
  • Tämä LEGO® Star Wars™ rakennuslelu sisältää Anakin Skywalkerin LEGO minihahmon ja R2-D2:n LEGO droidihahmon roolileikkeihin. Anakin sopii Jedi-hävittäjän ohjaamoon ja R2-D2 kulkee mukana siivellä.
  • Jedi-hävittäjä-rakennuslelu on saanut uuden elokuu 2020 -muotoilun, 2 jousitoimista nuppipyssyä taisteluleikkeihin ja taittuvat siipiläpät hyökkäystilaan. Anakinin valomiekka ja varapanosten lipas siiven alla.
  • Tämä 248-osainen rakennussetti sopii hyvin sekä omatoimisiin että yhteisiin leikkeihin. Voit myös yhdistää sen muihin LEGO® Star Wars™ setteihin. Setti on mainio syntymäpäivä-, joulu- tai yllätyslahja 7 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Anakinin Jedi-hävittäjä on 6 cm korkea, 19 cm pitkä ja 17 cm leveä. Ja kun on aika löytää uudenlaista luovaa hupia, lapset voivat lentää aluksella myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -pelissä.
  • LEGO® Star Wars: The Clone Wars -sarjasta tuttu setti sisältää vain LEGO® rakennuspalikoita ja saa virtansa lasten luovuudesta – paristoja ei tarvita – joten galaktisista seikkailuleikeistä ei koskaan lopu energia!
  • Ovatko LEGO® setit uusia lapsellesi? Ei hätää. Star Wars™ -rakennussarja sisältää selkeät vaiheittaiset ohjeet, joten hän voi ottaa rakennushaasteen vastaan luottavaisin mielin… ja kokea, kuinka mahtavaa on nousta Jedi-tasolle!
  • LEGO® Star Wars™ rakennuslelut avaavat lapsille (ja aikuisille faneille) oven rakennustehtäviä ja roolileikkejä pursuavaan galaksiin. Setin parissa voi leikkiä kohtauksia saagasta tai keksiä omia ainutlaatuisia seikkailuja.
  • Tämän Anakin Skywalker -setin LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Voimaa! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme tasalaatuisuuden sekä täydellisen ja helpon kiinnityksen.
  • LEGO® palikoita ja osia on pudotettu, lämmitetty, litistetty, väännetty ja analysoitu huolella. Näin varmistamme, että jokainen rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.