Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 75286 Kenraali Grievousin tähtihävittäjä

LEGO Star Wars avaruusaluksen rakennusmalli toimintaleikkeihin

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Kenraali Grievousin tähtihävittäjä
SKU 75286
EAN 5702016617306
Kappaleita 487
Sarja LEGO Star Wars
LEGO hinta 99,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 75286 Kenraali Grievousin tähtihävittäjä kuvaus

  • Lapset voivat toteuttaa kenraali Grievousin ja Obi-Wan Kenobin välisiä taisteluita tällä lelusetillä, joka sisältää kenraali Grievousin tähtihävittäjän (75286) Star Wars: Sithin kosto -elokuvasta.
  • Mahtavassa rakennuslelussa on mukana luoviin roolileikkeihin kolme LEGO® Star Wars™ minihahmoa – kenraali Grievous, Obi-Wan Kenobi valomiekkoineen ja ilmakloonisotilas sädepyssyineen.
  • Kenraali Grievousin tähtihävittäjässä on avautuva ohjaamo LEGO® minihahmoille, kaksi jousitoimista nuppipyssyäja sisään vedettävä laskeutumisteline. Ne saavat fanien mielikuvituksen täyteen vauhtiin. Setti soveltuu omatoimiseen ja yhteiseen leikkiin.
  • Tällä 487-osaisella LEGO® setillä voi leikkiä monella tavalla. Se on hauska syntymäpäivä- tai joululahja 9 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Setti tutustuttaa lapset LEGO® Star Wars™ rakennuslelujen maailmaan ja täydentää kokoelmia.
  • Rakennusmalli on 8 cm korkea, 30 cm pitkä ja 17 cm leveä. Fanit voivat lentää sillä myös LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga -videopelissä.
  • Paristoja ei tarvita! Suosittu LEGO® Star Wars™ avaruusaluksen rakennussarja toimii lasten mielikuvituksella. Galaksin parhaat seikkailut koetaan tähtihävittäjällä ja LEGO minihahmoilla.
  • Ajattelitko ostaa tämän avaruusaluksen rakennussarjan Star Wars™ -fanille, jolle LEGO® setit ovat uusi juttu? Ei hätää. Pakkauksessa on selkeät kuvitetut ohjeet, joilla vasta-alkajatkin pääsevät kokeilemaan siipiään… ja kokemaan jeditason upeuden!
  • LEGO® Star Wars™ rakennussarjojen kattavasta valikoimasta löytyy sopiva setti kaikenikäisille faneille. Niiden parissa voi toteuttaa elokuvista tuttuja kohtauksia tai leikkiä omia tarinoita. Kun upea malli on koottu, sen voi asettaa esille keräämään katseet.
  • LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta – ilman Voimaa!
  • LEGO® palikat ja osat on testattu lähes kaikilla kuviteltavissa olevilla tavoilla. Näin varmistamme, että tämä Star Wars: Sithin kosto -rakennussarja täyttää tiukimmat turvallisuusstandardit täällä maassa – ja kaukaisissa galakseissa!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.