Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31115 Avaruuskaivosrobotti

Eri tavoilla rakennettava Avaruuskaivosrobottilelu 3-in-1 täynnä toimintaa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Avaruuskaivosrobotti
SKU 31115
Kappaleita 327
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 29,95 €
Julkaisupäivä 1. maaliskuuta 2021
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31115 Avaruuskaivosrobotti kuvaus

  • Luovat lapset voivat kilpailla ohjaamolla varustetulla robottilelulla avaruusolennon kanssa kristalleista, hurjastella galaksissa 4-jalkaisella kuljetusrobotilla tai käydä avaruustaisteluita 2-jalkaisella avaruusrobotilla.
  • Liikuteltavalla Avaruuskaivosrobotilla on pyörösaha, rakettireppu ja kasvot, joiden ilmettä voi muuttaa. Kuljetusrobotilla, jolla on 4 jalkaa, ja 2-jalkaisella avaruusrobotilla on robottikuljettaja.
  • Tämä 327-osainen LEGO® Creator 3in1 setti on palkitseva rakennelma 7 vuotta täyttäneille intohimoisille avaruusfaneille. Se on myös täydellinen syntymäpäivä- tai joululahja.
  • Robottilelu on 15 cm korkea. Se on juuri sopivan kokoinen leikkeihin kotona tai otettavaksi mukaan matkalle.
  • Leiki entistä suurempia seikkailuja yhdistämällä muihin LEGO® Creator 3in1 setteihin: Villi leijona (31112), Kilpa-autojen kuljetusauto (31113), Supermoottoripyörä (31114), Villieläinsafarin puumaja (31116) ja Surffaajan rantahuvila (31118).
  • LEGO® Creator 3in1 settien parissa lapset voivat nauttia loputtomista mielikuvitusleikeistä, kun he keksivät vauhdikkaita tarinoita setin 3 erilaisen, upean ja värikkään mallin kanssa.
  • LEGO® rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat joka kerta yhtä helposti ja varmasti.
  • LEGO® rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.