Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31105 Rivitalon lelukauppa

Muunnettavan lelukaupan jännittävät seikkailut odottavat!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Rivitalon lelukauppa
SKU 31105
EAN 5702016616316
Kappaleita 554
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31105 Rivitalon lelukauppa kuvaus

 • Anna lapsille jännittävä rakennushaaste: rakennatko rivitalon lelukaupan, kakkukaupan LEGO® työpajoineen vai kukkakaupan kattoikkunoineen. Settiin kuuluu myös kaksi minihahmoa ja palikoista rakennettu lintuhahmo.
 • Kuinka kaupunki kasvaa? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja rakennustaitojaan pyörittämällä Creator 3-in-1 rivitalon lelukauppaa (31105), suosittua kakkukauppaa tai kukkakauppaa tai päästämällä mielikuvituksensa uusille urille.
 • Tämä yksityiskohtainen setti sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa, ja sen voi yhdistää muihin Creator 3-in-1 -rakennelmiin LEGO® kaduksi rajattomine mahdollisuuksineen. Lapset voivat myös rakentaa setillä jotain täysin uutta.
 • Setissä on kaksikerroksinen rivitalon lelukauppa yläkerran asuntoineen, palikoista rakennettu lelusotilas, junamerkki ja purkkakone, rakettilaite, leluja ja muita yksityiskohtia. Se on upea joulu- tai synttärilahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Yksityiskohtainen ja valmiina mukaansatempaavaan leikkiin! Rivitalon lelukauppa on 20 cm korkea, 13 cm pitkä ja 10 cm leveä. Tämä rakennuslelu on suunniteltu tosi seikkailuihin ja luovaan hupiin!
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan, mikä vahvistaa itseluottamusta.
 • Anna lapsille vapaat kädet leikkiä LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämän mahtavan taloleikkisetin parissa lasten luovuus ja rakennustaidot kehittyvät uusiin suuntiin. Setin rakennustehtävät innostavat keksimään uusia tarinoita.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Grouppudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.