Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31105 Rivitalon lelukauppa

Muunnettavan lelukaupan jännittävät seikkailut odottavat!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

SKU 31105
Kappaleita 554
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 49,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31105 Rivitalon lelukauppa kuvaus

 • Anna lapsille jännittävä rakennushaaste: rakennatko rivitalon lelukaupan, kakkukaupan LEGO® työpajoineen vai kukkakaupan kattoikkunoineen. Settiin kuuluu myös kaksi minihahmoa ja palikoista rakennettu lintuhahmo.
 • Kuinka kaupunki kasvaa? Lapset voivat kehittää luovuuttaan ja rakennustaitojaan pyörittämällä Creator 3-in-1 rivitalon lelukauppaa (31105), suosittua kakkukauppaa tai kukkakauppaa tai päästämällä mielikuvituksensa uusille urille.
 • Tämä yksityiskohtainen setti sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa, ja sen voi yhdistää muihin Creator 3-in-1 -rakennelmiin LEGO® kaduksi rajattomine mahdollisuuksineen. Lapset voivat myös rakentaa setillä jotain täysin uutta.
 • Setissä on kaksikerroksinen rivitalon lelukauppa yläkerran asuntoineen, palikoista rakennettu lelusotilas, junamerkki ja purkkakone, rakettilaite, leluja ja muita yksityiskohtia. Se on upea joulu- tai synttärilahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Yksityiskohtainen ja valmiina mukaansatempaavaan leikkiin! Rivitalon lelukauppa on 20 cm korkea, 13 cm pitkä ja 10 cm leveä. Tämä rakennuslelu on suunniteltu tosi seikkailuihin ja luovaan hupiin!
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan, mikä vahvistaa itseluottamusta.
 • Anna lapsille vapaat kädet leikkiä LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämän mahtavan taloleikkisetin parissa lasten luovuus ja rakennustaidot kehittyvät uusiin suuntiin. Setin rakennustehtävät innostavat keksimään uusia tarinoita.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Grouppudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.