Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31100 Urheiluauto

Vauhdikasta hupia mahtavalla uudelleenrakennettavalla lelu-urheiluautolla!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Urheiluauto
SKU 31100
Kappaleita 134
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31100 Urheiluauto kuvaus

 • Lasten mielikuvitus ja luovuus lentää uusiin ulottuvuuksiin, kun he ajelevat urheiluautolla, tekevät uusia nopeusennätyksiä kiihdytysautolla, nousevat ilmaan vanhanaikaisella lentokoneella tai rakentavat jotain uutta.
 • Setti sisältää 3 vaihtoehtoa samassa pakkauksessa: osista voi rakentaa Creator 3-in-1 urheiluauton (31100), kiihdytysauton tai vanhanaikaisen lentokoneen. Setillä voi leikkiä erikseen tai sen voi yhdistää muihin LEGO® setteihin.
 • Luovien rakennushaasteiden fanit innostuvat tästä mahtavasta setistä. Imusarjalla ja spoilerilla varustetun urheiluauton, jännittävän kiihdytysauton ja hauskan lentokoneen pakkaus on loistava lahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Yksityiskohtainen ja valmiina toimintaan. 4 cm korkea, 12 cm pitkä ja 7 cm leveä urheiluauto on tarpeeksi pieni mukaan otettavaksi ja tarpeeksi suuri minihahmolle (ei sisälly toimitukseen).
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
 • Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
 • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Anna lapsille loputtomasti mahdollisuuksia kehittää rakennustaitojaan LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä upea autoaiheinen leikkisetti kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta lukuisilla rakennusmahdollisuuksilla.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.
 • Innosta lapset luovaan leikkiin jännittävällä setillä, joka sisältää kolme lelumallia: monsteriauton, muskeliauton ja dragsterin. Loistava lahja lapsille. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen – leikki ei lopu koskaan!

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.