Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO Villieläinsafarin puumaja 31116

Hauskoja elinleikkej eri tavoilla rakennettavan Villielinsafarin puumajan parissa

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Villieläinsafarin puumaja
SKU 31116
EAN 5702016889383
Kappaleita 397
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 24,46 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO Villieläinsafarin puumaja 31116 kuvaus

LEGO 3-in-1 Creator -sarjojen avulla lapset voivat luoda kolme erilaista rakennelmaa yhdellä sarjalla. Erilaisia 3-in-1 Creator -sarjoja on jo lanseerattu useita. LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse -rakennuksen avulla 7-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat lähteä jännittävälle safarille.

Ensinnäkin voit tehdä Safari Wild Animals Treehouse -puumajan tällä sarjalla. Katso, kuinka kirahvi vierailee mukavasti puumajassa asuvien ihmisten luona. Myös kirkkaanvärinen flamingo ja sarvipöllö pistäytyvät.

Puumajassa on tikkaat ja parveke sekä sisätila, jossa on wc ja pesuallas. Tulevatko poika ja tyttö pian kasvokkain säädettävän kirahvin kanssa vai piiloutuvatko he mökkiin?

Leijona tai krokotiili

Oletko saanut tarpeeksesi puumajasta? Sitten on vielä kaksi rakennusohjetta, joita voit noudattaa. Menisitkö mieluummin safarille leijonan vai krokotiilin kanssa? Leijonan avulla rakennat lentokoneen, johon mahtuu yksi minifiguuri. Kokoat myös puun ja afrikkalaisen kääpiöpapukaijan. Siitä tulee varmasti jännittävä seikkailu!

Etkö mieluummin rakentaisi krokotiilia? Tähän kuuluu katamaraani, jossa on säädettävä purje. Näin sinulle jää myös tiiliä afrikkalaisen maraboun rakentamiseen. Mihin seikkailuun lähdet tänään?

Hauskoja rakennuksia kaikenlaisille rakentajille

LEGO 31116 sopii vähintään 7-vuotiaille lapsille. Selkeiden rakennusohjeiden avulla he voivat helposti koota sarjan. Lisäksi 397 tiiltä kutsuvat heitä luomaan oman rakennelman. Näin ollen tässä laatikossa ei ole vain kolmea, vaan ääretön määrä rakennelmia.

Yhdistä 3-in-1-setti muihin LEGO-setteihin ja anna mielikuvituksesi laukata. Miten olisi monsteriauto tai asuntovene? Vai haluaisitko mieluummin rakentaa nopean moottoripyörän vai tulta syövän lohikäärmeen? Vai kohtaavatko puumajan minifiguurit yhtäkkiä dinosauruksen safarillaan? Mahdollisuuksia on loputtomasti.

  • LEGO Creator 3in1 Villieläinsafarin puumaja (31116) rakennussarja vangitsee lasten mielikuvituksen ja 1 setti sisältää 3 mallia: puumajan, lentokoneen ja veneen.
  • Tässä LEGO setissä on poika- ja tyttöminihahmot ja tarvikkeena kamera. Ne lisäävät hupia lasten safariseikkailuihin.
  • Puumajalelussa on parveke, jolla on sohva ja tikkaat. Sisällä on wc ja allas sekä 3 palikoista rakennettavaa eläintä: liikuteltava kirahvi, flamingo ja sarvinokka.
  • Kaksitasolelussa on ohjaamo minihahmolle sekä leijona, puu ja kaijanen. Katamaraanilelussa on säädettävä purje, krokotiili ja afrikanmarabu.
  • Tämä 397-osainen LEGO Creator 3in1 lelusetti on hauska rakennelma 7 vuotta täyttäneille pienille eläinfaneille. Se on loistava syntymäpäivä- tai joululahja, joka ilahduttaa saajaansa.
  • LEGO puumajalelu on 18 cm korkea, 12 cm leveä ja 12 cm pitkä – juuri sopivan kokoinen leikkeihin tai oman huoneen koristeeksi.
  • Leiki suurempia seikkailuja yhdistämällä muihin LEGO Creator 3in1 setteihin: Kyberlennokki (31111), Villi leijona (31112), Kilpa-autojen kuljetusauto (31113), Supermoottoripyörä (31114) ja Surffaajan rantahuvila (31118).
  • LEGO Creator 3in1 settien parissa lapset voivat nauttia upeista mielikuvitusleikeistä ja keksiä hauskoja tarinoita pakkauksen 3 erilaisella mallilla.
  • LEGO rakennuspalikoita on valmistettu yli 60 vuoden ajan korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kiinnittyvät ja irtoavat joka kerta yhtä helposti ja varmasti.
  • LEGO rakennuspalikat täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.