Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31104 Purilaismonsteriauto

Tarjoa maukkaita hampurilaisia hauskasta purilaismonsteriautosta, josta voi rakentaa muitakin malleja!

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Purilaismonsteriauto
SKU 31104
EAN 5702016616309
Kappaleita 499
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31104 Purilaismonsteriauto kuvaus

 • Innosta lapsia luovaan roolileikkiin setillä, jossa on nämä kolme mallia: LEGO® Creator 3-in-1 Purilaismonsteriauto (31104) toimivalla jousituksella, maastoauto ja vetotraktori, kaksi minihahmoa ja koira.
 • Mitä kokkailet? Lasten rakennustaidot kehittyvät, kun he tarjoilevat hampurilaisia purilaismonsteriautosta, tutkivat maailmaa maastoautolla, vetävät raskaita kuormia traktorilla tai luovat jotain täysin uutta.
 • Tämä lelu sisältää kolme rakennusvaihtoehtoa yhdessä pakkauksessa. Malleillavoi leikkiä erikseen tai ne voi yhdistää muihin LEGO® setteihin. Lasten rakennustaidot kehittyvät jokaisella rakennuskerralla.
 • Mielikuvitusleikin ystävät ihastuvat tähän settiin. Purilaismonsteriautossa on valtavat pyörät, toimiva jousitus, kokoontaitettavat portaat ja jättimäinen palikoista rakennettu hampurilainen katolla. Se on loistava lahja 8 vuotta täyttäneille lapsille.
 • Yksityiskohtainen ja valmiina hupiin! Purilaismonsteriauto on yli 19 cm korkea, 17 cm pitkä ja 11 cm leveä. Tämänmahtavan toimintalelun koko riittää maksikoon pikaruokaseikkailuihin.
 • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja kannustavat heitä keksimään uusia tarinoita.
 • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella.
 • Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen sujuu nopeasti. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy mielikuvitusta kutkuttavien, hauskojen, luovien tehtävien parissa.
 • Tarjoa lapsille loputtomia leikkimahdollisuuksia LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämän hauskan ruokarekkasetin parissa lapsi saa käyttää luovuuttaan ja mielikuvitustaan keksiessään uusia tarinoita.
 • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
 • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree,taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.