Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 31099 Potkurikone

Lennokas seikkailu tyylikkäällä lentokonelelulla, jonka voi muuntaa myös muiksi lennokeiksi!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Potkurikone
SKU 31099
EAN 5702016616057
Kappaleita 128
Sarja LEGO Creator 3-in-1
LEGO hinta 12,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 31099 Potkurikone kuvaus

  • Kannusta lastasi luovaan roolileikkiin kolmen mallin sarjalla, josta voi rakentaa potkurikoneen, suihkukoneen ja helikopterin laskeutumisalustoineen. Loistava lahja kaikkiin tilanteisiin. Rakenna, pura ja rakenna uudelleen – leikki ei lopu koskaan!
  • Millaiset seikkailut odottavat lapsia ilmassa? Lapset voivat käyttää luovuuttaan ja rakennustaitojaan, kun he lentelevät ympäriinsä potkurikoneella tai tehokkaalla suihkukoneella, pörräilevät helikopterilla tai luovat jotain uutta.
  • Lasten setti sisältää kolme vaihtoehtoa samassa pakkauksessa: Creator 3-in-1 potkurikone (31099), suihkukone tai helikopteri, jolla voi leikkiä erikseen tai jotka voi yhdistää muihin LEGO® setteihin. Lapset voivat kehittää rakennustaitojaan ja pitää hauskaa.
  • Jokainen luova rakennusfani innostuu tästä mahtavasta setistä. Klassinen potkurikone, sulava suihkukone ja hauska helikopteri ovat loistavia joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjoja 6 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille.
  • Valmiina toimintaan?Potkurikone on 7 cm korkea, 14 cm pitkä ja 18 cm leveä. Tämä jännittävä toimintalelu on tarpeeksi suuri leikkiin kuin leikkiin ja sopivan pieni mukaan otettavaksi!
  • Saa virtansa pitkiin hauskoihin leikkeihin lapsen mielikuvituksesta! Paristottomat lelut auttavat kehittämään lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat heille uusien tarinoiden keksimisen ilon.
  • Avaa pakkaus, ja leikki alkaa lelujen rakentamisella ja uudelleenrakentamisella. Selkeiden ohjeiden ansiosta rakentaminen on lasten leikkiä. Lapsi kokee ylpeyttä rakennelmistaan ja viihtyy hauskojen, luovien tehtävien parissa.
  • Anna lapsille loputtomasti mahdollisuuksia kehittää rakennustaitojaan LEGO® Creator 3-in-1 seteillä. Tämä huikea lentokoneleikkisetti kehittää lasten luovuutta ja mielikuvitusta lukuisilla rakennusmahdollisuuksilla.
  • LEGO® palikat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja ne on helppo yhdistää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, puree, taivuttaa, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja osia. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.