Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80014 Sandyn pikavene

Superupea pikavenelelu seikkailuleikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Sandyn pikavene
SKU 80014
EAN 5702016617696
Kappaleita 394
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 59,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80014 Sandyn pikavene kuvaus

  • Lapset voivat leikkiä Monkie Kidiä ja Sandyä johtaessaan uhkarohkeita pelastustehtäviä tällä LEGO® Monkie Kid™ lelusetillä (80014), johon sisältyvät Sandyn hieno pikavene, Spider Queenin silkkiseittiluola ja robotti.
  • Tämä keräilylelu sisältää Monkie Kidin, Spider Queenin ja Pigsyn minihahmot, Sandyn, Mo-kissan ja kolmen hämähäkin hahmot sekä aseita taisteluleikkeihin, kuten Sandyn ison Puolikuusauvan ja Monkie Kidin Kultaisen sauvan.
  • Mukana on paljon leikkeihin innostavia ominaisuuksia aina veneen kuusinuppisesta pika-aseesta, pyörivästä potkurista ja kissan lokerosta/ammusvarastosta luolan seittiin, jolla voi koittaa napata Pigsyn. Robotin takaosan voi avata kolmen hämähäkin kuljetusta varten.
  • Tämä 394-osainen lelusetti sopii hyvin syntymäpäivä-, yllätys- tai joululahjaksi 8 vuotta täyttäneille lapsille. Se on palkitseva rakennuskokemus ja vie loputtomiin hauskoihin leikkeihin niin yksin kuin ystävienkin kanssa. [Huom: vene ei kellu vedessä.]
  • Lasten LEGO® lelupikavene on 13,5 cm korkea, 22,8 cm pitkä ja 14,5 cm leveä. Seikkailuleikkien välissä se on värikäs, huomiota herättävä koriste lastenhuoneessa.
  • Herätä lasten mielikuvitus tällä lelun rakennussarjalla, joka ei paristoja kaipaa. Kannusta heitä kekseliäisyyteen ja herättämään sisäinen sankarinsa samalla, kun he keksivät ja leikkivät omia jännittäviä tarinoitaan.
  • Paranna lasten luovaa kokemusta selkeillä ja ymmärrettävillä Instructions PLUS -ohjeilla, jotka löytyvät ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Niiden avulla lapset voivat rakentaessaan tarkastella, kiertää ja zoomata malliensa digitaalisia versioita.
  • Legendaaristen kiinalaisten Apinakuningas-tarinoiden inspiroimat opettavaiset LEGO® Monkie Kid™ keräilylelujen setit kehittävät lasten luovuutta, rohkeutta ja sinnikkyyttä ainutlaatuisella tavalla – rakentamisen ja leikkien keskellä.
  • Eivätkä nuoret rakentajat tarvitse LEGO® palikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen Monkie Kidin voimia! LEGO® palikat ovat täyttäneetalan tiukimmat standardit jo vuodesta 1958. Näin varmistetaan tasalaatuisuus ja kestävät rakennelmat.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit olla varma, että kaikki LEGO® setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.