Suurin LEGO-hintavertailusivusto Italiassa

LEGO 80011 Red Sonin liekkimerikuorma-auto

Liekkimerikuorma-auto/kilpa-auto ja paljon muuta toimintaleikkeihin!

Hinta ja saatavuus

Kaikki hinnat sisältävät mahdolliset toimituskulut

Tuotteen ominaisuudet

Virallinen nimi LEGO Red Sonin liekkimerikuorma-auto
SKU 80011
EAN 5702016617665
Kappaleita 1111
Sarja LEGO Monkie Kid
LEGO hinta 119,95 €
Ohjeet Lataa käyttöohje

LEGO 80011 Red Sonin liekkimerikuorma-auto kuvaus

  • Mahtavaan LEGO® Monkie Kid™ rakennusleluun (80011) kuuluu Red Sonin liekkimerikuorma-auto kilpa-autoineen, Speedy Panda -kauppa ja Pigsyn tuk-tuk toiminnantäytteisiä leikkejä varten.
  • Seitsemän minihahmoa – Monkie Kid, Red Son, Snort, Grunt, Roar, Mei ja Lee – kutsuvat roolileikkimään omia jännittäviä tarinoitaan värikkäillä palikkarakennelmilla ja niihin liittyvillä aseilla.
  • Panssaroidussa liekkimerikuorma-autossa on painike siihen kuuluvan kilpa-auton laukaisua varten, 6-nuppinen pika-ase ja vinssi pankkiautomaatin hinaamiseen sekä 2 tehotykkiä taisteluihin Monkie Kidin kanssa.
  • Loistava yllätys-, syntymäpäivä- tai joululahja 9 vuotta täyttäneille lapsille. 1 111-osainen LEGO® setti on palkitseva rakennushaaste, josta voi nauttia yhdessä tai ystävien ja perheen kanssa.
  • LEGO® hinausauton korkeus on 16 cm, pituus 39 cm ja leveys 21 cm. Kaikki leikkisetin mallit ovat täysin yhteensopivia muiden LEGO Monkie Kid™ settien kanssa.
  • Paristoton opetuslelu toimii lasten mielikuvituksella ja kannustaa kehittämään luovuutta. LEGO® Monkie Kid™ suosikkihahmot kannustavat roolileikkein ja keksimään upeita tarinoita.
  • Lapset nauttivat rakentamisesta vielä enemmän Instructions PLUS -ohjeiden avulla. Ne ovat saatavilla ilmaisessa LEGO® Life sovelluksessa, ja niiden avulla lapset voivat zoomata, kiertää ja hahmottaa rakennusmallia rakentaessaan sitä. Siistiä!
  • Kiinalaisten Apinakuningas-satujen inspiroimat LEGO® Monkie Kid™ keräilylelusetit kehittävät lasten rohkeutta ja sinnikkyyttä tarjoten samalla tuntikausiksi luovaa hupia.
  • LEGO® rakennuspalikoiden yhdistämiseen tai irrottamiseen ei tarvita Monkey Kidin voimia! Ne täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistetaan tasalaatuisuus sekä täydellinen ja helppo kiinnitys kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan kaikilla kuviteltavilla tavoilla, jotta voit olla varma, että tämä keräiltävä rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Voimme ansaita palkkion, jos käytät jotain linkistämme ostaaksesi maksutta sinulle.

Emme suosittele näitä linkkejä hinnastossa. Olemme riippumaton hintavertailusivusto, ja nämä linkit auttavat meitä ylläpitämään verkkosivustoa.